Τελευταίες παραστάσεις, έως την Κυριακή 17 Απριλίου, για τέσσερις παραγωγές του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος που συγκινούν, προβληματίζουν και ψυχαγωγούν.
 
Το πολιτικό έργο του Πέτερ Βάις «Η Δολοφονία του Μαρά» σε μετάφραση Μάριου Πλωρίτη, σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη και μουσική Δήμητρας Γαλάνη, με έναν σαρανταμελή θίασο, στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών.

Προστάτες» του Μήτσου Ευθυμιάδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το έργο Μήτσου Ευθυμιάδη «Προστάτες» σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη, που φώτισε πτυχές του απελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων το ’21, αποκαλύπτοντας με έξυπνο χιούμορ και συμβολισμούς, τα  ελαττώματα και τα προτερήματα του έθνους μας, στη Σκηνή “Σωκράτης Καραντινός” της Μονής Λαζαριστών.

Ο «Ντετέκτιβ» του Πήτερ Σάφερ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια κωμική ιστορία έρωτα και απιστίας, εμπλουτισμένη με στοιχεία αστυνομικού μυθιστορήματος και φάρσας. Ο «Ντετέκτιβ» του Πήτερ Σάφερ σε σκηνοθεσία Έφης Δρόσου στο Βασιλικό Θέατρο.

Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα

Μια σύγχρονη και καινοτόμα εκδοχή του κλασικού έργου του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα αποτελεί η παράσταση «Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα», σε σκηνοθεσία Εύης Σαρμή που σημείωσε σειρά sold out παραστάσεων, στο Φουαγιέ του Θεάτρου της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης