Τα αποτυπώματα των χεριών τους άφησαν σε τσιμεντένια πλάκα έξω από το TCL Chinese Theatre στο Χόλιγουντ, οι πρωταγωνιστές της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «The Big Bang Theory» της μακροβιότερης πολυκάμερης κωμικής σειράς στην αμερικανική τηλεόραση.

Είναι η πρώτη φορά στο Χόλιγουντ που μια τέτοιου είδους τελετή γίνεται προς τιμήν των ηθοποιών μιας τηλεοπτικής σειράς. Με πρωταγωνιστές τους Τζόνι Γκαλέκι, Τζιμ Πάρσονς, Κάλεϊ Κουόκο, Σάιμον Χέλμπεργκ, Κουνάλ Ναϊγιάρ, Μαγίμ Μπιαλίκ και Μελίσα Ράους, το «The Big Bang Theory» είναι μια σειρά που παρουσιάζει την καθημερινή ζωή τεσσάρων επιστημόνων και των φίλων τους. Και οι επτά ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην σειρά κλήθηκαν να αφήσουν την υπογραφή τους και το αποτύπωμα των χεριών τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «The Big Bang Theory», που ξεκίνησε να προβάλλεται το 2007, έχει προταθεί για 52 βραβεία Emmy και έχει κερδίσει 10 φορές, καθώς και για 7 Χρυσές Σφαίρες ενώ έχει κερδίσει μία. Η μακροβιότερη πολυκάμερη σειρά στην αμερικανική τηλεοπτική ιστορία, με τον αριθμό ρεκόρ των 279 επεισοδίων, θα ολοκληρώσει τις 12 σεζόν της με ένα ωριαίο επεισόδιο στα μέσα Μαΐου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τρίτη 30 Απριλίου γυρίσαμε το τελευταίο μας επεισόδιο», δήλωσε ο Πάρσονς στην τελετή. «Η τιμή που μας γίνεται ταιριάζει απόλυτα και είναι πολύ συγκινητική. Είναι ένα απίστευτα τέλειο τέλος για αυτήν την εμπειρία».

Σύμφωνα με το Forbes, ο Πάρσον, που υποδύεται τον φυσικό Σέλντον Κούπερ ο οποίος έχει το επίπεδο IQ μιας διάνοιας αλλά υστερεί σε βασικές κοινωνικές δεξιότητες, ήταν το 2018 ο πιο ακριβοπληρωμένος τηλεοπτικός ηθοποιός στον κόσμο.

Η επιτυχία του Big Bang Theory ήταν τέτοια, που οι τρεις βασικοί πρωταγωνιστές, Τζιμ Πάρσονς (υποδυόταν τον Σέλντον), Τζονι Γκαλέτσκι (που ανέλαβε τον ρόλο του Λέοναρντ) και Κάλει Κουόκο (στον ρόλο της Πένι) έφτασαν να αμείβονται τα τελευταία χρόνια  με το αστρονομικό ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων ανά επεισόδιο. Οι ηθοποιοί μάλιστα λέγεται πως δέχτηκαν μείωση 10% την προτελευταία σεζόν, προκειμένου να αυξηθούν οι αποδοχές των συναδέλφων τους που συμπρωταγωνιστούσαν μαζί τους στη σειρά.

Το The Big Bang Theory γύρισε το 279ο και τελευταίο επεισόδιό του το βράδυ της Τρίτης στα τηλεοπτικά στούντιο της Warner Bros. Θα προβληθεί στις 16 Μαΐου στο CBS. Η σειρά εκτιμάται ότι είχε κατά μέσο 18,6 εκατ. τηλεθεατές ανά επεισόδιο στην 11η σεζόν (2017-2018), περισσότερους από κάθε άλλη σειρά της αμερικανικής τηλεόρασης.

Εκτός των ΗΠΑ, η σειρά προβλήθηκε σε πάνω από 70 χώρες, περιλαμβανομένων της Βρετανίας, του Καναδά, της Κίνας και της Ελλάδας.

Το αντίο του Σέλντον

«Ευχαριστώ διαμέρισμα 4Α που υπήρξες ένα σπίτι για τόσα πολλά όνειρα που έγιναν πραγματικότητα, για τόσες φιλίες» έγραψε ο Πάρσονς στο Instagram, πλάι σε μια φωτογραφία με την εξώπορτα του διαμερίσματος που «έζησε» ο Σέλντον ο ιδιοφυής και ιδιόρρυθμος επιστήμονας.

«Και σε ευχαριστώ, εσένα από όλους – ναι, εσένα, που το διαβάζεις αυτό τώρα! Καθώς ετοιμαζόμαστε να γυρίσουμε το τελευταίο επεισόδιο απόψε, να μπούμε και να βγούμε από την πόρτα του διαμερίσματος για τελευταία φορά, είναι δύσκολο να βρει κανείς λόγια για να εκφράσει τη βαθιά εμπειρία. Αλλά οι λέξεις «αγάπη», «ευγνωμοσύνη» έρχονται στο νου… οπότε, αγάπη και ευγνωμοσύνη για εσάς. Για όλους εσάς. Ευχαριστώ» είπε.

Ταυτόχρονα, ο Τζιμ Πάρσονς ευχήθηκε στους συμπρωταγωνιστές του που είχαν τα γενέθλιά τους, ανήμερα του γυρίσματος του τελευταίου επεισοδίου. «Χρόνια πολλά Τζόνι Γκαλέτσκι και Κιουνάλ Νειγιάρ – αυτό κι αν είναι καλός συγχρονισμός… είθε τα 12 χρόνια που θα έρθουν να είναι τόσο ζωντανά και υπέροχα όσο τα προηγούμενα 12 κατά τη διάρκεια των οποίων είχα την χαρά να σας γνωρίσω και να δουλέψω και με τους δυο σας» σημείωσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης