Μεγάλο σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σχετικά με τις γυναικοκτονίες στη χώρα μας. Το πρωί του Σαββάτου (8/1), ο ίδιος μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «OPEN Weekend» και εξήγησε πως το συγκεκριμένο σχόλιο ήταν «αποτυχημένο χιούμορ».

«Έχετε δει σε δουλειά μου όλα αυτά τα χρόνια να πω το παραμικρό ψεγάδι εναντίον των γυναικών; Όχι! Άρα, για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα κι εγώ να είμαι το κακό παιδί που δε θα σας κάνει τη χάρη να σας πει την παράμετρο που δεν ακούσατε. Είμαι εναντίον των γυναικοκτονιών, δε χωράει καμία αμφιβολία. Από εκεί και πέρα, τ’ άλλα είναι αποτυχημένο και κακό χιούμορ» ανέφερε, αρχικά, ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και συνέχισε: «Δεν περίμενα ότι η δήλωσή μου θα κάνει τόσο χαμό. Πού να το καταλάβω; Δεν είμαι τόσο σοφός. Όχι! Είμαι ένας τιποτένιος καθημερινός άνθρωπος, όπως όλος ο κόσμος. Δε συμφωνώ καθόλου με τις γυναικοκτονίες, μα θέλει και ερώτημα; Πρέπει να είσαι εκτός εαυτού για να έχεις τέτοιες απόψεις. Το σχόλιο μου ήταν άτοπο, άσχετο και αχαρακτήριστο πραγματικά».

«Είμαστε τρομακτικοί άνθρωποι, άλλα λέμε τη Δευτέρα και άλλα την Παρασκευή. Αυτά! Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το πράγμα! Καλή χρονιά» κατέληξε γελώντας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να ανακαλέσει τον κάλεσε ο Εν Λευκώ

Αξίζει να σημειωθεί ότι, νωρίτερα, τον Κωνσταντίνο Τζούμα «άδειασε» με ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, και ο ραδιοφωνικός σταθμός Εν Λευκώ, με τον οποίο συνεργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια. «Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Τζούμα στην τηλεοπτική εκπομπή “Το Πρωινό”, στον ΑΝΤ1, σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες και τις απόψεις του σταθμού μας και των στελεχών του. Ζητάμε από τον κ. Τζούμα να ανακαλέσει τα λεγόμενά του» υπογράμμισε.

«Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών»

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, ηθοποιός και συγγραφέας Κωνσταντίνος Τζούμας δήλωσε ότι συμφωνεί με τον μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης, Παύλο, ο οποίος την ώρα της Θείας Λειτουργίας μετά τον αγιασμό των Υδάτων (6/1) είπε: «Εσείς οι γυναίκες δε μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε; Μετά αναρωτιέστε».

Συγκεκριμένα, ο Τζούμας ανέφερε στο Πρωινό: «Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πεις τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως». To Twitter γέμισε αναρτήσεις με έντονες αντιδράσεις κατά των δηλώσεων του Τζούμα. «Μάθαμε ξαφνικά ότι οι γυναικοκτονίες οφείλονται στη φλυαρία των γυναικών. Κι εμείς νομίζαμε ότι οφείλονται στο ότι οι άντρες θεωρούν τις γυναίκες κτήμα τους και δεν ανέχονται την απόρριψη, άρα γι’ αυτό τις σκοτώνουν» είναι ένα από τα δεκάδες σχόλια που αναρτήθηκαν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης