Ο σύντροφος της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, ο οποίος είχε κριθεί υπεύθυνος για τον θάνατό της καθώς της είχε δώσει ένα «τοξικό κοκτέιλ», πέθανε σε ηλικία 30 ετών, όπως δήλωσε χθες ο δικηγόρος του στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP).

Η Μπράουν ήταν 22 ετών όταν πέθανε το 2015 και ήταν το μοναδικό παιδί της τραγουδίστριας Γουίτνι Χιούστον και του τραγουδιστή Μπόμπι Μπράουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δικηγόρος του, ο Τζο Χαμπάσι, δεν θέλησε να σχολιάσει με ποιόν τρόπο πέθανε ο επί μακρόν πελάτης του, ο Νικ Γκόρντον.

«Μπορώ να πω ότι είναι αληθινά θλιβερό να έχουμε γίνει μάρτυρες από πρώτο χέρι της απόλυτης καταστροφής που έχει προκαλέσει ο εθισμός στα ναρκωτικά σε μια ομάδα νεαρών φίλων, όλοι εκ των οποίων ήταν αγαπητοί και είχαν τεράστιες δυνατότητες», δήλωσε μέσω email στο AFP ο Χαμπάσι, ο οποίος εδρεύει στην Ατλάντα.

Τον Νοέμβριο του 2016 ένας Αμερικανός δικαστής διέταξε τον Γκόρντον να καταβάλει περισσότερα από 36 εκατομμύρια δολάρια έπειτα από αγωγή για τον θάνατο της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν που είχε καταθέσει η διαχειρίστρια της περιουσίας της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως και στην περίπτωση της μητέρας της, η Μπόμπι είχε βρεθεί αναίσθητη μέσα σε μια μπανιέρα στο σπίτι της στην περιοχή της Ατλάντα ενώ εκεί βρίσκονταν τόσο ο Γκόρντον όσο και ένα άλλο πρόσωπο.

Ο Γκόρντον είχε επί χρόνια μεγαλώσει στο σπίτι της Χιούστον μαζί με την Μπόμπι Κριστίνα παρότι δεν είχε επισήμως υιοθετηθεί από την τραγουδίστρια.

Στην αγωγή αναφερόταν ότι ο Γκόρντον είχε επιτεθεί στην Μπόμπι Κριστίνα σε μια κρίση ζήλιας την ημέρα του θανάτου της αφού είχαν επιστρέψει «από μια ολονύχτια έξοδο όπου έκαναν χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών».
Αναφερόταν επίσης ότι ο Γκόρντον έδωσε «στην Μπόμπι Κριστίνα ένα τοξικό κοτέιλ το οποίο την έκανε να χάσει τις αισθήσεις της και στη συνέχεια την έβαλε με το πρόσωπο προς τα κάτω μέσα σε μια μπανιέρα με κρύο νερό προκαλώντας της εγκεφαλική αιμορραγία».

Ο ιατροδικαστής είχε αποφανθεί ότι δεν ήταν ξεκάθαρο αν ο θάνατός της οφειλόταν σε ατύχημα ή ήταν προσχεδιασμένος.

Η νεκροτομή έδειξε ότι στον οργανισμό της Μπόμπι Κριστίνα ανευρέθηκαν μαριχουάνα, αλκοόλ, κοκαϊνη και μορφίνη.

Η Γουίτνι Χιούστον είχε επίσης βρεθεί νεκρή μέσα σε μπανιέρα με το πρόσωπό της βυθισμένο μέσα στο νερό σε ένα ξενοδοχείο του Λος Άντζελες τον Φεβρουάριο του 2012, την παραμονή της απονομής των Βραβείων Γκράμι.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

   

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης