Σε μια νέα του συνέντευξη στη Vogue ο αγαπημένος ηθοποιός Μπραντ Πιτ μοιράστηκε τις σκέψεις του για το ποιοι πιστεύει ότι είναι οι «πιο όμορφοι άνδρες στον κόσμο».

«Ξέρετε, στον κόσμο της υποκριτικής, επειδή είναι η πρωινή μου δουλειά… η άμεση επιλογή είναι ο Πολ Νιούμαν», αποκάλυψε ο ηθοποιός. «Επειδή γέρασε με τόση χάρη. Ήταν ένας πραγματικά ιδιαίτερος, δοτικός, ζεστός και ειλικρινής άνθρωπος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ηθοποιός, με το χιούμορ που τον διακρίνει, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον αγαπημένο του φίλο, Τζορτζ Κλούνεϊ.

«Αν πρέπει να μιλήσω και για κάποια προσόντα, θα προσθέσω και τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Γιατί όχι;», ανέφερε αστειευόμενος. «Γιατί συνήθως, πάντα τον βγάζω έξω και πάντα με βγάζει έξω. Και αυτή τη φορά, θα κάνω το αντίθετο, μόνο αυτή τη φορά».

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Ο Μπραντ Πιτ ανακοίνωσε, επίσης, τη νέα του σειρά περιποίησης, που ονομάζεται «Le Domaine Skincare» και αποκάλυψε ποια από τις διάσημες πρώην του αποτέλεσε για τον ίδιο πηγή έμπνευσης.

«Λατρεύω αυτό που έκανε η Γκουίνεθ Πάλτροου με το Goop», είπε στο περιοδικό.

«Εξακολουθεί να είναι μια πραγματικά αγαπημένη φίλη και έχει χτίσει αυτή την αυτοκρατορία. Πάντα το είχε αυτό μέσα της και ήταν μια υπέροχη δημιουργική διέξοδος γι’ αυτήν. Στην πραγματικότητα, τώρα που το σκέφτομαι, ήταν, μάλλον, η πρώτη που με έκανε να πλένω το πρόσωπό μου ακόμα και δύο φορές την ημέρα… ίσως».

Ο Πιτ θέλησε να ξεκαθαρίσει, ωστόσο, ότι αν και πρόκειται για τη δική του μάρκα (την οποία δημιούργησε με τη βοήθεια της οικογένειας αμπελουργών Perrin), δεν είναι το πρόσωπο της μάρκας.

Είναι, ωστόσο, η κινητήριος δύναμη πίσω από τη δημιουργία των προϊόντων, τα οποία χρησιμοποιούν αντιοξειδωτικά με βάση τα σταφύλια από το Chateau Miraval, επιτρέποντάς του να συνδυάσει τις γνώσεις και την αγάπη του για το κρασί με τη νέα του απόπειρα σε προϊόντα για την περιποίηση του δέρματος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης