Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

Long Legged Linguistics
20 Ιουλίου – 10 Οκτωβρίου 2013

Το φετινό καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Σάμου ένα ξεχωριστό εικαστικό γεγονός. Η διεθνούς φήμης κολεκτίβα καλλιτεχνών Slavs and Tatars θα παρουσιάσει στο Αrt Space Pythagorion από τις 20 Ιουλίου μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου μία έκθεση με έργα και εγκαταστάσεις, ειδικά μελετημένη για τον συγκεκριμένο χώρο και το περιβάλλον στο οποίο θα παρουσιαστεί.

Για τους Slavs and Tatars, των οποίων έργα έχουν εκτεθεί μεταξύ άλλων σε μουσεία όπως το Tate Modern, το MoMA και το Centre George Pompidou, το Art Space Pythagorion προσφέρεται ιδανικά για την παρουσίαση των ιδεών και απόψεών τους.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με το αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ Samos Young Artists Festival, που θα διεξαχθεί για 4η συνεχή χρονιά από τις 7 έως τις 13 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο του Πυθαγορείου και στο οποίο προσκαλούνται κάθε χρόνο νέοι και ταλαντούχοι καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο να δώσουν συναυλίες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης