Από τη συναυλία της επανόδου των Hole το 2012, η Κόρτνεϊ Λαβ έκανε βήματα μπροστά και πίσω όσον αφορά το ενδεχόμενο επανένωσης της μπάντας.

Το 2014, έκανε πρόβες με τον κιθαρίστα Έρικ Έρλαντσον, τη ντράμερ Πάτι Σέμελ και τη Μελίσα Άουφ ντερ Μάουρ προτού τελικά αποκλείσει μια επανασύνδεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αργότερα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη Σέμελ και την Άουφ ντερ Μάουρ με τη λεζάντα, «με τα κορίτσια», αλλά στη συνέχεια δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη.

Πιο πρόσφατα, σε συνέντευξη τον Μάιο του 2019 στην εφημερίδα The Guardian, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε πιθανή επανένωση. «Σίγουρα συζητάμε γι’ αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να τιμάς το παρελθόν σου» είχε πει.

Τώρα σε μια νέα συνέντευξη στο Vogue, η Κόρτνεϊ Λοβ λέει τώρα ότι «μια σωστή επανένωση των Hole» δεν θα συμβεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Και εσείς πρέπει να το ξεπεράσετε. Ο παλιός μας μάνατζερ Πίτερ Μενς μάς καλεί μία φορά το χρόνο για να ρωτήσει για επανένωση: «Γεια, απλά κάνω το καθήκον μου, το κάνω κάθε χρόνο με σένα και τον Τζίμι Πέιτζ [των Led Zeppelin].»

«Και είναι τόσο μεγάλη τιμή που είμαι σε αυτήν την εταιρεία, αλλά απλά δεν πρόκειται να συμβεί» εξήγησε η τραγουδίστρια, χήρα του Κερτ Κομπέιν των Nirvana.

Είμαστε όλοι πολύ καλοί φίλοι και η Μελίσα και εγώ είμαστε ιδιαίτερα κοντά – μιλάμε κάθε μέρα. Αλλά ο Έρικ είναι κάπως εκτός εμβέλειας, νομίζω ότι είναι στην Ιαπωνία κυριολεκτικά σαν μοναχός. Δεν αστειεύομαι», σημείωσε.

Το συγκρότημα της εναλλακτικής ροκ Hole δημιουργήθηκε το 1989 από την Λοβ και τον Έρικ Έρλαντσον και είχε διαφορετικούς μπασίστες και ντράμερ. Η μπάντα ήταν υποψήφια για τρία Grammy όταν ήταν στην κορύφωση της δόξας.

Οι θαυμαστές όσο αναμένουν να αλλάξει γνώμη η τραγουδίστρια, μπορούν να απολαύσουν το τελευταίο πρότζεκτ της Λοβ, μία νέα σειρά βίντεο με την Τζούλιετ Τζάκσον των Big Moon, στα οποία διασκευάζουν τα αγαπημένα της τραγούδια.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης