Η Billie Isak στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020, 13:26
Η Billie Isak στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Η Billie Isak, έπειτα από τις αξέχαστες εμφανίσεις της στο «The Voice of Greece» στο πλευρό του Πάνου Μουζουράκη και τις καθηλωτικές της ερμηνείες, μας παρουσιάζει εφέτος μια άκρως επιμελημένη από την ίδια μουσική παράσταση με τίτλο «Κάτω απ' τη μάσκα».

Η Billie Isak είναι ερμηνεύτρια, μουσικός, πολυοργανοπαίκτρια, στιχουργός και συνθέτρια καθώς υπογράφει στίχους και μουσική στα κομμάτια της όπως τα «Το θεριό», «Έχε το νου σου να γυρνάς, «Η γιορτή», «Η χώρα της σιωπής», «Το Αχ...» και πολλά ακόμη τα οποία πρόκειται σύντομα να απολαύσουμε στην πρώτη της επίσημη δισκογραφική δουλειά.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου - «Κάτω απ' τη μάσκα» - «Sotto la maschera»

Δικά της γεννήματα, πρωτάκουστες διασκευές, ήχοι εξ' ανατολής και άρωμα άγριας δύσης, ρίχνουν κλεφτές ματιές στην παράδοση συνοδευόμενοι από ροκ ερμηνεία και κουλτούρα όπως εκείνη ξέρει. Έρχεται παρέα με τους 3 εξαιρετικούς της μουσικούς Κώστα Κατσαρό (τρομπέτα, congas), Νίκο Κουθούρη (βιολί) και Πέτρο Λαγόντζο (ηλεκτρική κιθάρα) καβαλάρηδες στην ενεργειακή της καταιγίδα και μας υπόσχεται έναν «οργασμό ψυχής»!

«Το θεριό έχει πάντα τον νου του στον γυρισμό. Θυμάται πως στη χώρα της σιωπής, η γιορτή δεν έχει καμία θέση. Γι' αυτό σε κάθε αρχή και τέλος, αυτό μοιρολογά...το Αχ...»


Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής   (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845  
 
sfigamusic@gmail.com
Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος σε τραπέζι: 13 ευρώ με μπίρα ή κρασί

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020, 13:26