Ο Ντέιβιντ Φόστερ και η σύζυγός του, Κάθριν ΜακΦί, προστίθενται στη λίστα των καλλιτεχνών που επιδεικνύουν τις ερμηνευτικές τους ικανότητες μέσω διαδικτύου.

Ο Καναδός μουσικός, συνθέτης, ενορχηστρωτής και δισκογραφικός παραγωγός και η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια ανακοίνωσαν ότι διοργανώνουν μουσικές βραδιές που μεταδίδονται μέσω live streaming, καθώς οι άνθρωποι συνεχίζουν να απομονώνονται για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντέιβιντ Φόστερ έπαιξε πιάνο και η Κάθριν ΜακΦί τραγούδησε και οι θαυμαστές είχαν τη δυνατότητα να τους παρακολουθήσουν για πρώτη φορά τη Δευτέρα. Οι καλλιτέχνες ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν τις εμφανίσεις από την οικία τους κάθε βράδυ.  

«Είμαι ο χειρότερος πιανίστας που συνοδεύει άλλους όταν τραγουδούν, αλλά η Κατ είναι τόσο καταπληκτική που με παρασύρει σε αυτό και θα το κάνουμε κάθε βράδυ για τη δική μας και ελπίζω και για τη δική σας διασκέδαση» έγραψε ο Ντέιβιντ Φόστερ στον λογαριασμό του στο Instagram. «Οποιεσδήποτε προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες-είμαστε σίγουρα πρωτάρηδες και σήμερα ήμουν χάλια! Αλλά διασκεδάστε!» πρόσθεσε.

Ο Καναδός τραγουδιστής της κάντρι Μπρετ Κίσελ επίσης διοργάνωσε τη Δευτέρα τη δική του συναυλία στο Instagram Live.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτές τις έκτακτες συνθήκες λόγω του κορωνοϊού μουσική και ψυχαγωγία στους θαυμαστές προσφέρει μία μακρά λίστα καλλιτεχνών, μεταξύ άλλων οι Τζον Λέτζεντ και Σκοτ Χέλμαν.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης