Η Φέι Ντάναγουεϊ πρωταγωνιστεί σε ταινία με τον Κέβιν Σπέισι

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021, 10:29
Η Φέι Ντάναγουεϊ πρωταγωνιστεί σε ταινία με τον Κέβιν Σπέισι

Η Φέι Ντάναγουεϊ πρωταγωνιστεί στη δραματική βιογραφία δια χειρός Φράνκο Νέρο με τίτλο «The Man Who Drew God». Αφηγείται την ιστορία ενός τυφλού ζωγράφου (Φράνκο Νέρο) που σκιτσάρει πορτρέτα ακούγοντας μόνο τις φωνές των ανθρώπων. Σύμφωνα με την Variety, ο παραγωγός της ταινίας Λούι Νέρο είπε χαρακτηριστικά ότι «η Φέι Ντάναγουεϊ ενσαρκώνει μία δασκάλα που γνωρίζει τη μέθοδο Braille και είναι φίλη από παλιά του τυφλού πρωταγωνιστή».  Ο Κέβιν Σπέισι επέστρεψε στα κινηματογραφικά στούντιο με ένα μικρό ρόλο. Υποδύεται έναν αστυνομικό ντετέκτιβ που ερευνά τις ψευδείς κατηγορίες του πρωταγωνιστή για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Αν και ο ηθοποιός κάνει ένα σύντομο πέρασμα από την ταινία η είδηση της επιστροφής του ήταν αρκετή για να επαναφέρει στη μνήμη της κοινής γνώμης το σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων που κλόνισε τον χώρο του κινηματογράφου. Ήταν το 2017, όταν ο Κέβιν Σπέισι κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση (με μερικές από τις κατηγορίες να αφορούν σε κακοποίηση) και τουλάχιστον 20 σπουδαστές του λονδρέζικου Old Vic, στο οποίο διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής, μεταξύ 1995 και 2013 κατέθεσαν εναντίον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρει η Guardian, η ταινία έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται επί του παρόντος σε διαδικασία μεταπαραγωγής.

Προωθώντας την ταινία στις Κάννες, ο Λούι Νέρο, είπε :«Έχουμε μεγάλο ενδιαφέρον από αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Όλη η αναφορά για την επιστροφή του Σπέισι στην ταινία έχει δημιουργήσει μεγάλο ενδιαφέρον ... Ήταν καλό για την ταινία, κατά την άποψή μου.»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021, 10:29