Ο Γουίλ Σμιθ προσπαθεί να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 8 Μαΐου 2021, 08:54
 Ο Γουίλ Σμιθ προσπαθεί να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση

Ο Γουίλ Σμιθ ορκίζεται ότι θα επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση και προσκαλεί τους θαυμαστές του να παρακολουθήσουν τη μεταμόρφωσή του, καθώς θα συμβαίνει.

Την Τρίτη, το YouTube Originals ανακοίνωσε ότι ο Σμιθ θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα σειρά, χωρίς σενάριο αποτελούμενη από έξι μέρη που θα ακολουθεί το ταξίδι του για να βρει τη φόρμα του.

Η ανακοίνωση έγινε μια μέρα μετά τη δημοσίευση από τον Αμερικανό ηθοποιό, ράπερ, κινηματογραφικό παραγωγό μιας μη κολακευτικής φωτογραφίας του μαζί με την παραδοχή ότι είναι «στη χειρότερη φόρμα της ζωής μου».

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, η επερχόμενη σειρά - με προσωρινό τίτλο «Best Shape of My Life» - περιγράφεται ως «η διασκεδαστική, αστεία, εμπνευσμένη, άγρια περιπετειώδης και πολύ ψυχαγωγική  ιστορία του Σμιθ που προκαλεί τον εαυτό του να βελτιώσει κάθε πτυχή της φυσικής του κατάστασης, από την ευελιξία, τη δύναμη έως την ανάκαμψη και πολλές άλλες».

Ο Σμιθ δεν θα είναι μόνος του. Κατά τη διάρκεια της πορείας του θα βοηθηθεί από ένα καστ φιλοξενούμενων σταρ, συμπεριλαμβανομένων επιστημόνων, ειδικών γυμναστικής, επαγγελματιών αθλητών και  των δημιουργών του YouTube.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 8 Μαΐου 2021, 08:54