Ασύνδετος, με έντονο πρόβλημα στην επιθετική ανάπτυξη και με κακή απόδοση στο μεγαλύτερο μέρος του φιλικού αγώνα με την ολλανδική Έμεν παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι “ερυθρόλευκοι” έδειξαν πως έχουν ακόμα πολύ δουλειά να κάνουν, ενόψει του προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ φάνηκαν και οι αδυναμίες τους στον επιθετικό τομέα, αλλά και στο αριστερό άκρο. Δύο θέσεις, που οι πρωταθλητές θέλουν μεταγραφική ενίσχυση, γι αυτό άλλωστε ο Βαλβέρδε εξετάζει τις περιπτώσεις των Λέτο, Σμόλαρεκ και Εθκέρο.

Στον αγώνα ο Ισπανός τεχνικός παρέταξε τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-5-1 και τους Κόβατς, Πάντο, Ντομί, Παπαδόπουλο, Γκαλίτσιο, Στολτίδη, Αλόνσο, Όσκαρ, Κοβάτσεβιτς, Γκαλέτι και Τζόρτζεβιτς. Ωστόσο, οι παίκτες της Έμεν με κάποια σκληρά μαρκαρίσματα, που προκάλεσαν ένταση στον Ολυμπιακό, δεν άφησαν το παιχνίδι να εξελιχθεί με αποτέλεσμα τόσο το πρώτο μέρος, όσο και το δεύτερο να κυλήσουν χωρίς σκορ.

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Κόβατς, Πάντος (77’ Μενδρινός), Ντομί, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Στολτίδης, Αλόνσο (86’ Κατσικογιάννης), Όσκαρ, Κοβάτσεβιτς (72’ Μπελούτσι), Γκαλέτι (72’ Σίσιτς), Τζόρτζεβιτς.

Έμεν (Χάμστρα): Ντάνες, Μπεφάρτ, Βάιντερκεχις, Φαλχάρεμ, Ντεμέγιερ, Καμπς, Τζέιμ, Πάνεκουκ, Στρούφε, Κρόχνε, Φερβάι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης