Με τον Γιάννη Σγουρόπουλο και την Ιωάννα Γερσιμάτου να κατακτούν τον τίτλο, στο απλό ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, ολοκληρώθηκε σήμερα (26/3) στο Αμύνταιο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ.

Ο αθλητής του Ολυμπιακού αναμετρήθηκε στον τελικό με τον -επίσης «ερυθρόλευκο» Τάσο Ρηνιώτη, από τον οποίο είχε ηττηθεί το 2017. Αυτή τη φορά ο Σγουρόπουλος ήταν αυτός που… χαμογέλασε, φτάνοντας στη νίκη με 4-2 σετ (9-11, 11-6, 11-3, 9-11, 11-4, 11-9). Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης (ΑΟ Ταταύλα) και Γιώργος Σταματούρος (Ολυμπιακός).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις γυναίκες η Ιωάννα Γερασιμάτου της ΑΕΚ επικράτησε με 4-2 σετ (11-6, 11-5, 11-9, 8-11, 9-11, 11-4) της Αλίκης Κιούφη του Ολυμπιακού, η οποία πάλεψε και κατάφερε να μειώσει από 3-0 σε 3-2, αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή. Σημειωτέον ότι και οι δύο φιναλίστ έφτασαν για πρώτη φορά ως τον τελικό. Την τρίτη θέση πήραν η Μαλαματένια Παπαδημητρίου (Ολυμπιακός) και η Κωνσταντίνα Παρίδη (Παναθηναϊκός).

Η Γερασιμάτου λίγη ώρα νωρίτερα είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και στο διπλό γυναικών, με συμπαίκτρια την Κωνσταντίνα Παρίδη του Παναθηναϊκού. Στο διπλό ανδρών κυριάρχησαν οι Γιώργος και Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης