Επίδειξη δύναμης στο τελευταίο οκτάλεπτο έκανε ο Ολυμπιακός στο Λαιμό, στον δεύτερο τελικό των πλέι-οφ της Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» επιβλήθηκαν 12-5 της Βουλιαγμένης, έκαναν το 2-0 στη σειρά και βρίσκονται πλέον μία νίκη μακριά από το 10ο διαδοχικό τους πρωτάθλημα. Το τρίτο ματς θα γίνει το Σάββατο (20/5) στον Πειραιά κι εκεί η ομάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς θα έχει την ευκαιρία να σηκώσει το τρόπαιο μπροστά στο κοινό της.

Το ματς για τρεις περιόδους ήταν ισορροπημένο. Ο ΝΟΒ άνοιξε το σκορ με τη Ριτζ και θα μπορούσε να αυξήσει το προβάδισμά του, αλλά έχασε αρκετές ευκαιρίες με παίκτρια παραπάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, όταν ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό στην επίθεση, κατάφερε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ με 3-1, χάρη σε δύο διαδοχικά γκολ της Βάσως Πλευρίτου, όμως η Βουλιαγμένη «απάντησε» άμεσα και ισοφάρισε, πριν διαμορφώσει ξανά η Βάσω Πλευρίτου το 3-4 του ημιχρόνου. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με τις φιλοξενούμενες να διατηρούν προβάδισμα 1-2 τερμάτων ως τις αρχές του τελευταίου οκταλέπτου.

Εκεί, και αφότου η η Ριτζ σκόραρε σε παίκτρια παραπάνω και μείωσε σε 6-5, ξεκίνησε η «ερυθρόλευκη»… καταιγίδα. Οι παίκτριες του Αλεξάνταρ Τσίριτς στα τελευταία λεπτά του αγώνα έπιασαν τρομερή απόδοση σε άμυνα και επίθεση και σημείωσαν έξι αναπάντητα γκολ, για να φτάσουν στο τελικό 12-5 και να βρεθούν «αγκαλιά» με ακόμη έναν τίτλο.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-3, 1-2, 1-6

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βουλιαγμένη (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου, Ριτζ 3, Τανκέεβα 1, Βιδάλη, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά.

Ολυμπιακός (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελευθ. Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 1, Τριχά, Ξενάκη 1, Σιούτη 1, Μαργ. Πλευρίτου, Τορνάρου 1, Β. Πλευρίτου 4, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Σάντα, Τζωρτζακάκη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης