Στη μάχη για το 3ο Major της χρονιάς, το Wimbledon ρίχνονται σήμερα Τρίτη ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος χρονικά αγώνας είναι αυτός της Ελληνίδας τενίστριας, Νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη, η οποία κατά την 6η συμμετοχή της στο Wimbledon θα αντιμετωπίσει στις 13:00 το μεσημέρι (Novasports 6) την προερχόμενη από τα προκριματικά, Αυστραλή και Νο 572 του κόσμου, Ζόι Χάιβς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή θα είναι η 13η αναμέτρηση της Σάκκαρη κόντρα σε παίκτριες από την Αυστραλία, μετρώντας 6 νίκες και 6 ήττες, ωστόσο οι τρεις ήττες από αυτές ήταν απέναντι στην πρώην Νο 1 του κόσμου, Άσλεϊ Μπάρτι.

Υπενθυμίζεται, ότι η αναμέτρηση ήταν να διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας, ωστόσο, η βροχή που έπεσε στο Λονδίνο ανάγκασε τους διοργανωτές του τρίτου Grand Slam της σεζόν να προχωρήσουν στην αναβολή κάποιων αναμετρήσεων και μαζί και της Ελληνίδας πρωταθλήτριας.

Από την άλλη, ο Τσιτσιπάς θα μπει στη μάχη του Wimbledon αντιμετωπίζοντας το βράδυ της Τρίτης, περίπου στις 19:30 (Novasports 6), τον Ελβετό Αλεξάντερ Ρίτσαρντ (Νο 188), στο τελευταίο προγραμματισμένο ματς της ημέρας στο Court 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας του Έλληνα πρωταθλητή με τον Ρίτσαρντ είναι ο τρίτος κατά σειρά στο κορτ, ενώ οι δυο τους δεν έχουν τεθεί ποτέ αντιμέτωποι. Ο 23χρονος Έλληνας είναι δίχως αμφιβολία το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης