Στη μάχη του Ρολάν Γκαρός ρίχνονται σήμερα τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς όσο και η Μαρία Σάκκαρη, με τους αγώνες τους να έχουν τηλεοπτική κάλυψη από το Eurosport.

Στην πρώτη ημέρα του φημισμένου γαλλικού grand slam πρώτος θα μπει στο κεντρικό κορτ ο Έλληνας τενίστας για τον αγώνα του με τον Γίρι Βέσελι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Tσέχο είναι ο δεύτερος στο πρόγραμμα στο «Philippe-Chatrier», κάτι που σημαίνει πως δεν θα ξεκινήσει νωρίτερα από τις 13:30, καθώς στις 12:00 είναι προγραμματισμένη η «μάχη» της Μάρτα Κόστγιουκ με την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας (Νο 5) θ΄ αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Βέσελι (Νο 452), ο οποίος στο παρελθόν έχει πετύχει μεγάλες νίκες στο χώμα.

Όσον αφορά στην Μαρία Σάκκαρη, η Ελληνίδα τενίστρια (Νο 8) θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Μούχοβα (Νο 42) και αυτή από την Τσεχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας τους αναμένεται να ξεκινήσει όχι νωρίτερα από τις 14:00-14:30, αφού στο «Suzanne-Lenglen», το πρώτο ματς, στις 12:00 είναι αυτό του Χατσάνοφ με τον Λεστιέν.

Οι δύο παίκτριες είχαν τεθεί αντιμέτωπες πέρυσι στον 2ο γύρο του γαλλικού γκραν σλαμ, με την Ελληνίδα τενίστρια να γνωρίζει την ήττα με 7-6, 7-6 και να αποκλείεται από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης