Καταιγιστική ήταν η Μαρία Σάκκαρη στον αγώνα της με αντίπαλο την Τζασμίν Παολίνι (Νο 91), για τον δεύτερο γύρο του Roland Garros.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεπέρασε με εμφατικό τρόπο το εμπόδιο της Ιταλίδας με 2-0 σετ (6-2, 6-3) και προκρίθηκε άνετα στις «32» του γαλλικού γκραν σλαμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα πρώτα τέσσερα games του πρώτου σετ η Μαρία και η Παολίνι υπερασπίστηκαν το σερβίς τους (2-2), ωστόσο στη συνέχεια η Ελληνίδα τενίστρια ανέβασε στροφές και έκανε το 1-0 με συνοπτικές διαδικασίες.

Με δύο μπρέικ, στο πέμπτο και στο έβδομο game, η Σάκκαρη έφτασε με ευκολία στο 6-2, κάνοντας έτσι δικό της το πρώτο σετ.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν η Μαρία στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ, καθώς, σπάζοντας δύο φορές το σερβίς της αντιπάλου της, έκανε γρήγορα το 3-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tα δύο επόμενα games βάφτηκαν σε ιταλικό φόντο, ωστόσο η Σάκκαρη με love service game έφτασε στο 4-2, ενώ δεν άργησε να κάνει το 6-3, παίρνοντας τη νίκη-πρόκριση.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα μάθει αργότερα σήμερα την επόμενη αντίπαλό της, που θα προκύψει από την αναμέτρηση της Ελίζ Μέρτενς από το Βέλγιο (Νο 14 στο ταμπλό) και της Ζαρίνα Ντίγιας από το Καζακστάν (Νο 93 στον κόσμο).

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης