Ο Γιώργος Στεφανόπουλος μίλησε για τον ιδιαίτερο αγώνα πυγμαχίας ανάμεσα στον Light και τον Snik. Ο Ολυμπιονίκης της πυγμαχίας εξήγησε στο zougla.gr το παρασκήνιο της κίνησης-έκπληξης που ξάφνιασε τους πάντες και δίχασε τον μαχητικό κόσμο και υποστήριξε ότι περιμένει έναν αγώνα με έντονο ενδιαφέρον.

Όπως ανέφερε: «Και οι δύο ασχολούνται με την πυγμαχία. Θα έχουν το χρόνο να προετοιμαστούν και να προπονηθούν», ενώ ξεκαθάρισε ότι «είναι πολύ καλύτερο να εκτονώνονται τα νέα παιδιά μέσα στην ασφάλεια του ρινγκ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα είπε στο zougla.gr:

-Κύριε Στεφανόπουλε πώς σκεφτήκατε να κάνετε πρόταση για πυγμαχικό αγώνα στους ράπερ Light και Snik;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εγώ δεν τους γνωρίζω προσωπικά αλλά έτυχε να είμαι δίπλα στο γιο μου την ώρα που έβλεπε τη μεταξύ τους κόντρα κι αποφάσισα να τους καλέσω στο ρινγκ».

-Δέχεστε αρνητική κριτική ότι όλο αυτό είναι στημένο και γίνεται μόνο για τα χρήματα.

«Δεν υπάρχει τίποτα στημένο. Για μένα δεν είναι η πρώτη φορά που καλώ νέα παιδιά που μαλώνουν σε πάρκα, να μπουν στο μποξ. Τώρα αν όλο αυτό έχει κι εμπορικό ενδιαφέρον, καλό είναι».

-Σας καταλογίζουν ότι οι δύο ράπερ δε θα προσφέρουν ποιοτικό θέαμα. Τι απαντάτε;

«Και οι δύο ασχολούνται με την πυγμαχία. Θα έχουν το χρόνο να προετοιμαστούν και να προπονηθούν. Το παιχνίδι θα είναι ισότιμο και πολύ ενδιαφέρον».

-Είστε Ολυμπιονίκης στην πυγμαχία κι έχετε τιμήσει την Ελλάδα επί σειρά ετών.  Σας αρέσει η ιδέα να μπαίνουν στο ρινγκ άνθρωποι που βρίζονται δημόσια;

«Είμαι Ολυμπιονίκης, έχω δώσει τη ζωή μου στην πυγμαχία, την υπηρέτησα με πολύ σεβασμό αλλά ζώντας στο σήμερα και βλέποντας πόση βία υπάρχει γύρω μας αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολύ καλύτερο να εκτονώνονται τα νέα παιδιά μέσα στην ασφάλεια του ρινγκ, με έναν διαιτητή δίπλα τους που θα επέμβει τη σωστή στιγμή, με ιατρικές εξετάσεις πριν το παιχνίδι και όχι μόνοι τους στους δρόμους».

-Σας ενοχλεί η αρνητική κριτική που έχετε δεχτεί για αυτό το παιχνίδι που κλείσατε;

«Το αν ήταν σωστό ή λάθος θα το δείξει μόνο ο χρόνος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης