Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε με συνοπτικές διαδικασίες το εμπόδιο του Αλεξάντερ Μπούμπλικ και πήρε με σχετική άνεση την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά της Μασσαλίας, όπου θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το τρόπαιο που κατέκτησε πέρυσι στη διοργάνωση.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στον ημιτελικό κόντρα στον 22χρονο Καζάκο τενίστα και, επικρατώντας με 7-5, 6-3 σε μόλις 68 λεπτά, θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει και εφέτος την κούπα στη γαλλική πόλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Στεφ» θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (15.00, Cosmote Sport 9) στον τελικό τον Kαναδό, Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ, ο οποίος επικράτησε 7-5, 7-6(2) του Ζιλ Σιμόν στον άλλο ημιτελικό.

Αυτή ήταν η 7η σερί νίκη του Τσιτσιπά στο τουρνουά, όπου θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν έχει χάσει ούτε σετ έως σήμερα το 2019 και το 2020.

Ο τελικός της Κυριακής θα είναι ο δέκατος για τον Έλληνα τενίστα στο Tour και πρώτος για το 2020, ενώ αν κάνει το repeat και κατακτήσει τον τίτλο αυτός θα είναι ο τέταρτος ATP στην καριέρα του σε 7 τελικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης