Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή (22/12) το «2ο Christmas Cup» για την Τεχνική Κολύμβηση, που διεξήχθη στο Εθνικό Κολυμβητήριο Ιωαννίνων, καθώς κατά τη διάρκεια των αγώνων σημειώθηκαν τρία Πανελλήνια ρεκόρ, ενώ πολυνίκης αναδείχθηκε ο σύλλογος του ΝΟ Χανίων.

Στα 50μ άπνοης κολύμβησης ο Αναστάσιος Τσιολάκης του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης πέτυχε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων Β’, με επίδοση 18.79. Στα 50μ διπλά πέδιλα, ο Ελευθέριος Μπουρουλίτης του ΝΟ Αλεξανδρούπολης, με χρόνο 22.90, σημείωσε Πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων Α’, ενώ στο ίδιο αγώνισμα, η Μαρία Παπάζογλου από την Αθλητική Ακαδημία “Αστέρια” με 23.04 πέτυχε Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία των Κορασίδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολυνίκης των αγώνων στις αγωνιστικές κατηγορίες αναδείχθηκε ο ΝΟ Χανίων, ενώ στις προαγωνιστικές τα Δελφίνια Περιστερίου. Καλύτερος αθλητής της διοργάνωσης ήταν ο Αναστάσιος Μυλωνάκης του ΑΝΟ Αργυρούπολης, με τη συμμετοχή του στα 50μ άπνοης κολύμβησης, με επίδοση 14.47, ενώ στις γυναίκες κορυφαία ήταν η Ουκρανή Γελιζουβέτα Βακάρεβα, με χρόνο 1:32.21 στα 200μ επιφάνειας.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Καλαϊτζογλίδης, δήλωσε τα εξής, μετά το τέλος των αγώνων: «Οι αγώνες κύλησαν εξαιρετικά, με πολύ καλούς χρόνους από τους αθλητές και τρεις Πανελλήνιες επιδόσεις. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι, βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Επόμενη μεγάλη διοργάνωση είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον Φεβρουάριο, όπου και θα γίνουν οι επιλογές των Εθνικών ομάδων, ενόψει των Διεθνών διοργανώσεων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης