Δεκαοχτώ χρόνια μετά την τελευταία της παρουσία σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Εθνική βολεϊ γυναικών έχει νέο ραντεβού με την ιστορία της.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ρίχνεται την Παρασκευή (20.00 www.eurovolley.tv) στη μάχη του ευρωπαϊκού κόντρα στην διοργανώτρια Τουρκία, με στόχο να μπορέσει να πλασαριστεί στις 4 πρώτες θέσεις του ομίλου που δίνουν εισιτήριο για τις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Εμείς έχουμε τον στόχο μας και ξέρουμε πως θα τον πετύχουμε. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και έχουμε την ευκαιρία μας. Θέλουμε να διασκεδάσουμε στη διοργάνωση, είναι ιστορική στιγμή για την Ελλάδα γιατί μετά από 18 χρόνια επιστρέφει στην ελίτ.

Να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές στο 100%» σχολίαζε το μεσημέρι στην επίσημη παρουσίαση του Α΄ ομίλου ο κόουτς της Εθνικής, Γκιγιέρμε Ναράνχο.

«Είναι δύο τα γκρουπ δυναμικότητας στον όμιλο και εμείς κόντρα στη Γαλλία και τη Φινλανδία έχουμε τις πιθανότητες μας. Σερβία, Τουρκία και Βουλγαρία είναι το πιο δυνατό γκρουπ δυναμικότητας που έχουμε στον όμιλο μας» συμπλήρωνε ο εκλέκτορας της Εθνικής, ο οποίος από γούρι δεν μπήκε καν στην ιδέα να αγγίζει το χρυσό τρόπαιο που δέσποζε στην αίθουσα του ξενοδοχείου CPAnkara, όπου διαμένουν και οι 6 αποστολές του ομίλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης