Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2013 θα είναι ο Ράφαελ. Ο 18χρονος δεξιοπόδαρος αμυντικός, στην πρώτη του χρονιά στους «κόκκινους διάβολους» κατάφερε να αγωνιστεί σε 24 εμφανίσεις, ικανοποιώντας τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
«Ο ενθουσιασμός του και ο περιπετειώδης τρόπος που αγωνίζεται είναι ο τύπος του ποδοσφαιριστή που ταιριάζει στη Μάντσεστερ και είμαστε ενθουσιασμένοι που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο», τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Σκωτσέζος προπονητής.
Ο Βραζιλιάνος με τη σειρά του υπογράμμισε: «Πρόκειται για μία ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα μου και επιθυμώ να είμαι μέλος αυτής της ομάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα».
Ο Ράφαελ είναι δίδυμος αδελφός του Φάμπιο, ο οποίος αγωνίζεται επίσης στη Μάντσεστερ στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.

