Ένα εφιαλτικό βράδυ πέρασε στο Σάλτσμπουργκ η Ομόνοια, η οποία γνώρισε τη συντριβή-αποκλεισμό από τους Αυστριακούς με 4-1, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το γκολ του Λούα Λούα (1-1) στην Κύπρο έδινε ελπίδες πρόκρισης στην Ομόνοια, ωστόσο το όνειρο πρόκρισης μετατράπηκε σε εφιάλτη και ο διασυρμός με 4-1 από τη Σάλτσμπουργκ την προσγείωσε απότομα. Στο 21ʼ ο Σβέντο άνοιξε το σκορ, ενώ στο 37′ ο Σίμερ πέτυχε το 2-0. Στο 40′ ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 3-0 σφραγίζοντας έτσι την πρόκριση της ομάδας του. Στο 58′ ο Μπογκοσιάν πέτυχε το 4-0 και το μόνο που κατάφερε η Ομόνοια ήταν να μειώσει σε 4-1 με τον Ρενχίφο.

Η κυπριακή ομάδα θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του Europa League, όπως και οι Σέλτικ και Φενερμπαχτσέ, οι οποίες αποκλείστηκαν από τις Μπράγκα και Γιουνγκ Μπόις αντίστοιχα.

Tα αποτελέσματα του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League:

Τα αποτελέσματα της Τρίτης 3/8

Χάποελ Τελ Αβίβ – Ακτόμπε 3-1, 0-1
Άντερλεχτ – TNS 3-0, 3-1

Τα αποτελέσματα της Τετάρτης 4/8

Κοπεγχάγη – Μπάτε Μπορίσοφ 3-2, 0-0
Ζενίτ – Ουνιρέα 1-0, 0-0
Ζιλίνα – Λίτεξ 3-1, 1-1
Βασιλεία – Ντέμπρετσεν 3-1 , 2-0
Λεχ Πόζναν – Σπάρτα Πράγας 0-1, 0-1
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σερίφ Τιρασπόλ 1-1, 1-1 (5-6 στα πέναλτι)
Γάνδη – Ντιναμό Κιέβου 1-3 , 0-3
Σάλτσμπουργκ – Ομόνοια 4-1, 1-1
Σέλτικ – Μπράγκα 2-1 ,0-3
Ρόζενμποργκ – ΑΙΚ 3-0,1-0

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης