Επίθεση οπαδών στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020, 20:23
Επίθεση οπαδών στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Έχει ξεφύγει η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, καθώς οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας έκαναν επίθεση το απόγευμα της Τετάρτης στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που κατέγραφε με live στο Instagram τα όσα συνέβαιναν.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου 100 άτομα, τα οποία επέβαιναν σε μηχανάκια, «επισκέφτηκαν» με άγριες διαθέσεις το σπίτι του μεγαλομετόχου της «πράσινης» ΚΑΕ στην Κηφισιά.

Μάλιστα προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι του προέδρου του Ερασιτέχνη απειλώντας τη ζωή του ίδιου αλλά και της οικογένειάς του.

Όπως προαναφέραμε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέγραψε με κάμερα την επίθεση, με τον ίδιο και τους ανθρώπους της προσωπικής του ασφάλειας να αναφέρουν κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης ότι οι οπαδοί κρατούσαν μαχαίρια, πετούσαν πέτρες, γράφοντας παράλληλα συνθήματα στους τοίχους περιμετρικά της οικίας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν έφτασε στην περιοχή η ισχυρη αστυνομική δύναμη, οι οπαδοί είχαν απομακρυνθεί κι έτσι δεν έγινε καμία σύλληψη ή προσαγωγή.

Άξιο αναφοράς επίσης είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη επίθεση σημειώθηκε ανήμερα της συμπλήρωσης δύο χρόνων από τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020, 21:04