Παίκτης της Λάρισας είναι και με τη… βούλα πλέον ο Antonio de Nigris. Οι διοικούντες την ομάδα του Κάμπου ανακοίνωσαν σήμερα την απόκτηση του διεθνούς Μεξικανού επιθετικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων.

Ο 31χρονος πρώην φορ της Ankaragucu, ο οποίος το 2003 είχε αγωνιστεί για ένα χρόνο στη Villareal, θα αγωνίζεται στους «βυσσινί», φορώντας τη φανέλα με το νούμερο 9.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λάρισα

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός συμφώνησε και υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών.
Ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις Γκουαχάρδο – όπως είναι το πλήρες όνομά του – έρχεται στη Λάρισα μετά από τρεις σεζόν θητείας στην Τουρκία φέρνοντας μαζί του την πολύτιμη εμπειρία μιας δεκαετούς επαγγελματικής καριέρας με πολλούς σταθμούς στα πρωταθλήματα 6 διαφορετικών χωρών και την ξεχωριστή ποδοσφαιρική του ποιότητα.

Γεννήθηκε την 1η Απριλίου του 1978 στο Μοντερέι του Μεξικού και στην ομάδα της γενέτειράς τους έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο: 31 γκολ σε 65 αγώνες από το 1999 μέχρι το 2002, αριθμοί που έγιναν «διαβατήριο» για το ευρωπαϊκό άλμα. Έτσι μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Αμέρικα βρέθηκε στην Ιβηρική Χερσόνησο για λογαριασμό της Βιγιαρεάλ σε πρώτη φάση και της Πόλι Εχίδο στη συνέχεια. Ακολούθησε η μετακίνηση στην Κολομβία (Όνσε Κάλντας), επιστροφή στο Μεξικό (Πουέμπλα, UNAM, Μοντερέϊ), Κίνα (Σαντόνγκ Λουνένγκ), Βραζιλία (Σάντος) και από το 2006 η Τουρκία. Εκεί αγωνιζόμενος για τις Γκαζιάντεπσπορ, Άνκαρασπορ και Ανκαραγκουτσού κατέγραψε συνολικά 78 συμμετοχές και 20 γκολ και με τις εμφανίσεις του κέρδισε το 2008 την επιστροφή στην Εθνική ομάδα Ανδρών του Μεξικού με την οποία είχε κάνει ντεμπούτο 7 χρόνια νωρίτερα. Με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του ο Ντε Νίγκρις μετράει 17 επίσημα ματς και 4 γκολ.
Στην ΑΕΛ θα αγωνίζεται φορώντας τη φανέλα με το νούμερο 9».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης