Ναδάλ: Αν έπαιζε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, θα ήταν καλύτερα για όλους

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022, 09:43
Ναδάλ: Αν έπαιζε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, θα ήταν καλύτερα για όλους

Μετά την άνετη επικράτησή του κόντρα στον Μάρκους Χιρόν στον πρώτο γύρο του Australian Open, ο Ράφαελ Ναδάλ μίλησε και πάλι για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τονίζοντας πως ο ίδιος θα ήθελε να δει τον Σέρβο να παίζει στο τουρνουά.

«Δεν ξέρω και παρεμπιπτόντως έχω κουραστεί», ανέφερε όταν ρωτήθηκε μετά το ματς με τον Μάρκους Χιρόν αν θα έπρεπε να είναι στο Australian Open ο 34χρονος Σέρβος. «Όταν κέρδισε την υπόθεση την προηγούμενη εβδομάδα είπα ότι η Δικαιοσύνη μίλησε. Αν η Δικαιοσύνη πει ότι ισχύει η βίζα του και ότι μπορεί να παίξει, τότε αυτό είναι το δίκαιο, να παίξει εδώ. Χθες η Δικαιοσύνη είπε άλλα πράγματα, και δεν θα εναντιωθώ σε αυτό που λέει η Δικαιοσύνη. Αυτό που πιστεύω εγώ προσωπικά είναι πως η κατάσταση δεν είναι ιδανική. Ιδανική κατάσταση στον κόσμο του αθλητισμού είναι να βρίσκονται οι καλύτεροι παίκτες στο courts και να παίζουν στα μεγαλύτερα events. Αυτό είναι το καλύτερο για το άθλημα. Αν έπαιζε ο Νόβακ Τζόκοβιτς εδώ, θα ήταν καλύτερα για όλους. Το τι συνέβη είναι άλλο πράγμα. Όπως είπα και στην αρχή, δεν θα πω τίποτα άλλο, γιατί πιστεύω ότι η κατάσταση είναι πολύ ξεκάθαρη τώρα».

Όσο για το αν θα του λείψει ο Τζόκοβιτς, είπε: «Πάντα είχαμε εξαιρετική σχέση. Του εύχομαι τα καλύτερα. Η κατάσταση ήταν χάλια. Πιθανότατα δεν ήταν ο μόνος που έκανε άσχημα τα πράγματα. Υπάρχουν μεγαλύτερες ευθύνες σε αυτή την απαίσια κατάσταση που αντιμετωπίσαμε τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Σίγουρα, όμως, είναι ένας από τους υπευθύνους. Προσωπικά, θα ήθελα να έπαιζε εδώ. Αν θα ήταν δίκαιο ή όχι είναι άλλη συζήτηση και δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι' αυτό».

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022, 10:56