Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ κλήθηκαν και κατέθεσαν τα τρία μέλη του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που κατήγγειλαν με αναφορά τους, τη διαρροή στον ηλεκτρονικό Τύπο της απόφασης του Δικαστηρίου για τη διεξαγωγή του διπλού μπαράζ Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης.

Όπως αποκάλυψε η «Δίκη στο Open», η  πρόεδρος του Διαιτητικού Δικαστηρίου Αρεοπαγίτης Διονυσία Μπιτζούνη και τα μέλη, επίσης Αρεοπαγίτες Χρήστος Κατσιάνης και Ιωάννα Μαργέλου – Μπολτουδάκη, εξεταζόμενοι επανέλαβαν όσα είχαν καταγγείλει και εγγράφως, ενώ κατά πληροφορίες, “φωτογράφισαν” τον ένοχο της διαρροής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ άλλων στην αναφορά τους, με την οποία ζητούσαν την ποινική και πειθαρχική δίωξη των υπευθύνων, για παράβαση προσωπικών δεδομένων, ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι: “… μεσούσης της άνω διασκέψεως κατά την 13η.08.2020 και ενόσω τα ανωτέρω μέλη της σύνθεσης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου, της οποίας προέδρευα (η πρώτη εκ των καταγγελλόντων), βρισκόμασταν ακόμα εντός του γραφείου του Αρείου Πάγου και συνεδριάζαμε έχοντας μόλις λάβει τις αποφάσεις επί των ως άνω προσφυγών, ο παρευρισκόμενος Διαιτητής – Νομικός, κ. Αντώνιος Ανούστης, μας ενημέρωσε ότι το αποτέλεσμα των αποφάσεών μας είχε ήδη δημοσιευτεί στον ηλεκτρονικό τύπο (!).

Στο άκουσμα του συγκεκριμένου γεγονότος και ενώ προκλήθηκε σύγχυση για το πώς ακριβώς έλαβε χώρα η συγκεκριμένη επιλήψιμη διαρροή, ο παρευρισκόμενος Διαιτητής – Νομικός κ. Δημήτριος Μπουσμπουρέλης, ανέφερε ενώπιον όλων των παρευρισκομένων τα εξής: «Κυρία Πρόεδρε, δεν γνωρίζετε τι πιέσεις δεχόμεθα»”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης