Αγγλία: Διαψεύδει η Άστον Βίλα ότι έχει δεχθεί πρόταση για τον Γκρίλις

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021, 21:02
Αγγλία: Διαψεύδει η Άστον Βίλα ότι έχει δεχθεί πρόταση για τον Γκρίλις

Αν και κάποια δημοσιεύματα στη Βρετανία εμφανίζουν ως «κλεισμένη» τη μεταγραφή του Τζακ Γκρίλις στην Μάντσεστερ Σίτι, αντί 100 εκατ. λιρών, η πραγματικότητα φαίνεται να είναι διαφορετική.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το BBC, επικαλούμενο πηγές από την Άστον Βίλα, που διαβεβαιώνουν ότι ως τώρα δεν έχει κατατεθεί καμία πρόταση για την απόκτηση του 26χρονου μέσου, ούτε από τους πρωταθλητές Αγγλίας, ούτε από οποιονδήποτε άλλο σύλλογο.

Επιπρόσθετα, από τον σύλλογο του Μπέρμιγχαμ επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση παραχώρησης του διεθνούς άσου και ότι όλες οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας γίνονται υπό το πρίσμα να πλαισιώσουν, και όχι να αντικαταστήσουν τον Γκρίλις, με τον οποίο οι «χωριάτες» φέρεται να έχουν κάτσει στο τραπέζει των διαπραγματεύσεων για νέο συμβόλαιο.

Φυσικά, βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου (για την ακρίβεια, τυπικά η μεταγραφική περίοδος δεν έχει καν αρχίσει) και πολλά μπορούν να αλλάξουν το επόμενο διάστημα, ενώ είναι δεδομένο ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει καταστήσει τον αρχηγό της Άστον Βίλα ως έναν από τους βασικούς στόχους της αυτό το καλοκαίρι.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021, 21:07