Δύσκολες ώρες βιώνει ο Πελέ, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και αρκετές ημέρες σε ειδική μονάδα θεραπείας σε νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν, στο Σάο Πάολο.

Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ως γνωστόν έχει «χτυπηθεί» από καρκίνο στο παχύ έντερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς όμως έχει κάνει μετάσταση σε άλλα όργανα, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο οργανισμός του «μαύρου διαμαντιού» δεν ανταποκρίνεται στις θεραπείες.

Μάλιστα, φαίνεται ότι ο καρκίνος έχει «χτυπήσει» τόσο τα νεφρά του, όσο και την καρδιά του, δημιουργώντας  ανεπάρκεια στον θρυλικό άσο του παρελθόντος. Η οικογένειά του βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του στο νοσοκομείο, θέλοντας να του δώσει δύναμη και κουράγιο.

Αρκετά βραζιλιάνικα Μέσα τις τελευταίες ώρες υποστηρίζουν πως η υγεία του Πελέ διαρκώς επιδεινώνεται. Σε κατάσταση που τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για τον θρυλικό ποδοσφαιριστή.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από πλευράς του νοσοκομείου και του ιατρικού επιτελείου, πάντως, δεν βγαίνει το παραμικρό σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Μάλιστα από νωρίς υπήρχε φημολογία ότι το «μαύρο διαμάντι» έχει αρχίσει να αποχαιρετάει τους φίλους και τους συγγενείς του από το κρεβάτι του νοσοκομείου. Και από ότι φαίνεται αυτή επιβεβαιώνεται.

 

 

Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρεται, η οικογένεια του 82χρονου «βασιλιά» διαρρέει πως η κατάσταση της υγείας του πράγματι έχει επιδεινωθεί και πως πράγματι έχει αρχίσει να λέει «αντίο»σε δικούς του ανθρώπους, καθώς αισθάνεται πως έχει αρχίσει πλέον η αντίστροφη μέτρηση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Πελέ δεν ανταποκρίνεται ούτε στις θεραπείες των γιατρών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης