Η Χοφενχάιμ έθεσε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της σε καραντίνα, μέχρι νεωτέρας, μετά μία σειρά θετικών κρουσμάτων, κατά τον τελευταίο κύκλο τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκε η ομάδα.

Οι Σεμπάστιαν Ρούντι και Ισάκ Μπελφοντίλ, καθώς και ένα μέλος του προσωπικού, διαγνώστηκαν θετικοί το πρωί της Τετάρτης (11/11) ανεβάζοντας κι άλλο τον αριθμό των θετικών κρουσμάτων, μετά τους Μιούνας Νταμπούρ (Ισραήλ), Ρόμπερτ Σκοβ (Δανία), οι οποίοι είχαν επίσης βρεθεί θετικοί στον ιό Covid-19 σε εξετάσεις που έκαναν με τις Εθνικές Ομάδες τους. Σε καραντίνα είχε μπει αντίστοιχα και ο Γιάκομπ Μπρουν Λάρσεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μπουντεσλίγκα θα επανεκκινήσει σε δέκα μέρες, λόγω του διαλείμματος των Εθνικών Ομάδων. «Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αυτήν τη συχνότητα των κρουσμάτων», ανέφερε σε δήλωσή του ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Χοφενχάιμ, Αλεξάντερ Ρόσεν, συμπληρώνοντας πως «… κρατήσαμε για μήνες, με μεγάλη λεπτομέρεια όλες τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα. Έτσι περάσαμε μήνες χωρίς θετικό τεστ κατά τη διάρκεια της πανδημίας που μας πλήττει τώρα σκληρά».

Τον περασμένο Οκτώβριο, οι Αντρέι Κράμαριτς και ο Καζίμ Άνταμς επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες τους, όντες θετικοί στον κορωνοϊό.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης