Σεισμό στη μεταγραφική αγορά προκάλεσε ο Νεϊμάρ. Μιλώντας στο ESPN Argentina, ο Βραζιλιάνος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν ανέφερε ότι η μεγαλύτερη του επιθυμία είναι να παίξει και πάλι την επόμενη σεζόν με τον Λιονέλ Μέσι.

«Θα ήθελα να παίξω μαζί του ξανά, αυτό είναι που θέλω περισσότερο. Θέλω να διασκεδάσω ξανά μαζί του στο γήπεδο. Ο Μέσι μπορεί να παίξει οπουδήποτε, δεν έχει προβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Θέλω πραγματικά να παίξω μαζί του ξανά, πρέπει να το κάνουμε τον επόμενο χρόνο» είπε ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την εκτός έδρας νίκη (3-1) επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. 

Μία συνάντηση στην οποία ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, ανοίγοντας και κλείνοντας το σκορ και επιτρέποντας έτσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, να μπει ως φαβορί για την πρόκριση, στο φινάλε των ομίλων της κορυφαίας διοργάνωσης. 

Όπως μάλιστα αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Αργεντινοί, τρεις ομάδες, Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι, μπορούν να ονειρεύονται ήδη την επανένωση του «ζευγαριού» που εντυπωσίασε για τέσσερις σεζόν στην Καταλονία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης