Απόντος του Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα διεξαχθεί το προσεχές US Open. 

Ο Γερμανός τενίστας και Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει στα court, μετά την εγχείρηση στον αστράγαλο, στην οποία υποβλήθηκε μετά το Roland Garros, κι έτσι δεν θα συμμετάσχει στο φημισμένο τουρνουά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Ζβέρεφ είχε τραυματιστεί σοβαρά στον ημιτελικό του γαλλικού grand slam στον αγώνα απέναντι στον Ράφα Ναδάλ.

Αν και ήλπιζε πως θα είναι έτοιμος να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη και να συμμετάσχει στο US Open, εν τέλει αυτό δεν κατέστη δυνατό, για να αποσύρει τη συμμετοχή του. Ο Ζβέρεφ ήταν φιναλίστ του US Open το 2020.

Ο 25χρονος Γερμανός εξάλλου δεν συμμετείχε σε κανένα από τα warm-up events και όπως όλα δείχνουν το πρώτο τουρνουά που θα λάβει μέρος θα είναι το Davis Cup τον Σεπτέμβριο. Η εξέλιξη αυτή στέλνει τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Νο.4 του ταμπλό, ενώ στη διοργάνωση μπαίνει χωρίς προκριματικά ο Αμερικανός Στέφαν Κοζλόφ. Η κλήρωση του US Open έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Πέμπτη (25/8).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στον Νόβακ Τζόκοβιτς, οι διοργανωτές του US Open ανακοίνωσαν την απόφασή τους να μην επιτραπεί η συμμετοχή αθλητών ή η παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο εφόσον δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά της COVID-19. Από τη στιγμή που δεν έγινε εξαίρεση για τον «Νόλε» και ο ίδιος εμμένει στην απόφασή του να μην εμβολιαστεί, θα πρέπει να αποσύρει τη συμμετοχή του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης