Ο Ζοσέ Μουρίνιο διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα και τις πληροφορίες περί άγριου τσακωμού του με τον Ντάνι Ρόουζ στο προπονητικό κέντρο, μετά την απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού της Τότεναμ να αποκλείσει τον διεθνή Άγγλο μπακ από τη σύνθεση των «Σπερς» στον αγώνα με τη Γουότφορντ το περασμένο Σάββατο (18/1) για την Premier League (0-0).

Η «Daily Mail» έγραψε πως ο Ρόουζ ζήτησε εξηγήσεις σε έντονο ύφος από τον Μουρίνιο, για το γεγονός ότι τον άφησε εκτός ενδεκάδας τόσο στο σαββατιάτικο παιχνίδι, όσο και σε αυτό της περασμένης εβδομάδας κόντρα στη Μίντλεσμπρο (νίκη 2-1) για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Διαφωνία ανάμεσα σε μένα και τον Ντάνι; Όχι…» είπε ορθά-κοφτά ο Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (21/1) και πρόσθεσε: «Η σχέση μου με τους παίκτες μου είναι καλή και λατρεύω να δουλεύω με το γκρουπ μου. Αυτό και μόνο».

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «πετεινών» εξήγησε πως ο Ρόουζ έμεινε εκτός από τον αγώνα του Σαββάτου λόγω τραυματισμού στη μέση, με τον νεαρό Ζαφέ Τανγκάνγκα να καλύπτει το κενό του στο αριστερό άκρο. Κι ανέλυσε ακολούθως τους λόγους της απουσίας του Ρόουζ και από το ματς του Κυπέλλου:

«Ο λόγος που δεν επιλέχθηκε εναντίον της Μίντλεσμπρο είναι επειδή έχουμε έναν νεαρό αριστερό μπακ που θέλουμε να τον εξελίξουμε. Και ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για να παίξει ο Σεσενιόν. Επίσης, η εμφάνιση του Ρόουζ εναντίον της Λίβερπουλ δεν ήταν και η καλύτερη. Μετά την Πέμπτη, έλαβα ένα τηλεφώνημα από το ιατρικό επιτελείο που μου είπε πως ο Ντάνι τους κάλεσε διότι είχε ένα πρόβλημα στη μέση και δεν θα μπορούσε να προπονηθεί την επόμενη μέρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «χειμαρρώδης» Μουρίνιο συνέχισε λέγοντας πως «εξεπλάγην ελαφρώς όταν είδα πως την Παρασκευή ήταν έτοιμος να προπονηθεί. Όμως παρόλα αυτά, αποφάσισα να ξεκινήσει ο Τανγκάνγκα και να έχουμε τον Ράιαν (σ.σ. Σεσενιόν) στον πάγκο. Έτσι ακριβώς είχε η κατάσταση…».

Ο προπονητής των Λονδρέζων συμπλήρωσε επίσης πως ο Κρίστιαν Έρικσεν που αποτελεί βασικό, μεταγραφικό στόχο της Ίντερ «δεν έπαιξε ακόμη το τελευταίο του παιχνίδι για τους “σπερς”» υπογραμμίζοντας πως ο διεθνής Δανός μέσος θα βρίσκεται στην σύνθεση του αγώνα της Τετάρτης (22/1) κόντρα στη Νόριτς, παρά τις αντίθετες πληροφορίες πως ετοιμάζεται για… ταξίδι στο Μιλάνο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης