Ο τελικός του Europa League είναι για τη Γιουβέντους η τελευταία ευκαιρία να κρατήσει στα χέρια της ένα τρόπαιο αυτή τη σεζόν. Αυτός είναι ο στόχος του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και των παικτών του, που αύριο (11/5) θα υποδεχθούν τη Σεβίλλη στην «Allianz Stadium», για την πρώτη μεταξύ τους ημιτελική αναμέτρηση στο Europa League.

«Πιστεύω ότι στις δυσκολίες της φετινής χρονιάς η ομάδα ανταπεξήλθε καλά. Απομένουν 20 μέρες, που είναι και οι πιο σημαντικές. Έχουμε μια καθοριστική εβδομάδα, αν δεν φτάσουμε στον τελικό σημαίνει ότι οι άλλοι θα ήταν καλύτεροι. Ερχόμαστε από τη μεγάλη επιτυχία στο Μπέργκαμο. Ο πανηγυρισμός μετά το δεύτερο γκολ ήταν υπέροχος, από μια ομάδα που δεν τα παράτησε ποτέ. Και τώρα ένα βήμα τη φορά», είπε ξεκινώντας την ομιλία του στους δημοσιογράφους ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Σεβίλλη είναι μια ομάδα που έχει κερδίσει τέσσερις φορές το Europa League, έχει συνηθίσει να παίζει αυτά τα παιχνίδια. Δεν εγκαταλείπουν ποτέ τον αγώνα. Θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Έχουμε αυτά τα δύο παιχνίδια Europa League και άλλα τέσσερα στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό του Europa League και, δεδομένου ότι είμαστε στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα στο γήπεδο, να τη διατηρήσουμε», πρόσθεσε ο Ιταλός προπονητής της Γιουβέντους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης