Η εκπληκτική πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπό τις οδηγίες του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, συνεχίστηκε και σήμερα, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν άνετα εκτός έδρας της Φούλαμ με 3-0 και πλέον βρίσκονται μεταξύ των βασικών διεκδικητών για μία θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Ο Νορβηγός τεχνικός, ο οποίος ακόμη δεν έχει ηττηθεί ως προπονητής της Γιουνάϊτεντ, άφησε εκτός αρχικής 11αδας τους Ράσφορντ και Λίνγκαρντ. Όμως το ταλέντο των παικτών και κυρίως η εξαιρετική ψυχολογία που έχει εμφυσήσει ο νεαρός κόουτς στην ομάδα, ήταν υπεραρκετά για μία άνετη νίκη.

Τρεις ημέρες πριν τον πρώτο αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League, η Γιουνάιτεντ έπαιξε για ακόμη μία φορά καλό ποδόσφαιρο και οι παίκτες του Σόλσκιερ δείχνουν να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους, στοιχείο που αποτελεί «ακρογωνιαίο λίθο» για μία επιτυχημένη ομάδα.
Αυτό άλλωστε ήταν και το πρώτο ζητούμενο για τον Νορβηγό, καθώς ήταν ο πρώτος στόχος που έθεσε μόλις ανέλαβε την ιστορική ομάδα.

Η Φούλαμ μπήκε δυνατά στο ματς και στο πρώτο πεντάλεπτο απείλησε έντονα τον Ντε Χέα, όμως η αντίδραση της Γιουνάιτεντ ήταν άμεση και με εκφραστές τους Πογκμπά (14`, 65` πέναλτι) και Αντονί Μαρσιάλ (23`), οι φιλοξενούμενοι έφθασαν σε ακόμη μία νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και ακολούθησαν παρατεταμένα χειροκροτήματα από τους χιλιάδες θεατές, στην μνήμη του αδικοχαμένου, Εμιλιάνο Σάλα.

Φούλαμ (Κλαούντιο Ρανιέρι): Ρίκο, Οντόι, Λε Μαρσάν, Ριμ, Βιέτο, Τσέιμπερς, Σερί, Μπράιαν (81′ Σεσενιόν), Σίρλε (53′ Κρίστι), Μπάμπελ (77′ Κέιρινι), Μίτροβιτς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Ντάλοτ, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Σόου, Ερέρα (85′ Μπαϊγί), Μάτιτς, Μάτα, Πογκμπά (74′ ΜακΤόμινεϊ), Μαρσιάλ (70′ Σάντσες), Λουκάκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης