Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει απόλυτη προτεραιότητα για το καλοκαίρι την απόκτηση του Μπερνάντο Σίλβα και πρόκειται να επιστρέψει στις επαφές με τη Μάντσεστερ Σίτι για την αγορά του, στο τέλος της σεζόν, καθώς η Μπαρτσελόνα λόγω οικονομικών προβλημάτων έχει αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του.

Το συμβόλαιο του Σίλβα με τη Σίτι λήγει το καλοκαίρι 2025 και ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό των «πολιτών» και έχει εισηγηθεί την επέκταση του συμβολαίου του για έναν επιπλέον χρόνο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιθυμία του, όμως, ν’ αλλάξει περιβάλλον, ίσως ανοίξουν την πόρτα της εξόδου στον Πορτογάλο διεθνή μεσοεπιθετικό. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η πρωταθλήτρια Γαλλίας ετοιμάζει πρόταση 90 εκατ. ευρώ για να πάρει το καλοκαίρι τα δικαιώματα του, αλλά ο Γκουαρντιόλα πιστεύει πως θα τον έχει στην ομάδα του, τουλάχιστον, για έναν ακόμη χρόνο.

Από την πλευρά του ο Πορτογάλος άσος άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά: «Το μυαλό μου είναι προσηλωμένο στην κατάκτηση όλων των τίτλων έως το τέλος της σεζόν. Αυτό προέχει και το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει. Τώρα δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι άλλο.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης