Συνέντευξη στην εφημερίδα της πατρίδας του, την «Aftonbladet», παραχώρησε ο αστέρας της Μίλαν, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με αφορμή την ανάδειξή του για 12η φορά, ως κορυφαίου Σουηδού ποδοσφαιριστή.

Ο πολύπειρος στράικερ παραδέχθηκε ότι του λείπει η εθνική, αλλά τόνισε ότι ο προπονητής Γιάνε Άντερσον είναι εκείνος που πρέπει να τον καλέσει, εάν το κρίνει απαραίτητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου λείπει, εάν σε κάποιον δεν λείπει σημαίνει ότι έχει τελειώσει την καριέρα του. Και εμένα δεν έχει τελειώσει ακόμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την εμπειρία με τον κορωνοϊό ο «Ίμπρα» επισήμανε: «Δεν ήταν σοβαρό, αλλά έπρεπε να λείψω από την προπόνηση για αρκετές ημέρες. Έκανα τρεις εξετάσεις για να είμαι σίγουρος, οπότε έμεινα σπίτι. Μετά από τρεις ημέρες είχα πονοκέφαλο.

Στη συνέχεια άρχισα να πονάω στην πλάτη όταν κοιμόμουν. Ξύπναγα στις τρεις το πρωί, έπρεπε να πάρω χάπια. Αν και είμαι εναντίον, μετά από δέκα λεπτά οι πόνοι είχαν φύγει. Την πέμπτη μέρα δεν ένιωθα πια γεύση, ούτε στο φαγητό ούτε στον καφέ. Αρχισα να προπονούμαι μόνο μετά από μια εβδομάδα. Τώρα η γεύση μου επέστρεψε, αλλά η αίσθηση της μυρωδιάς δεν είναι ακόμη 100%».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την τρέχουσα σεζόν ο Σουηδός αστέρας των «ροσονέρι»: «Νιώθω ζωντανός, ξέρω ότι μπορώ να παίξω και να κάνω αυτό που είμαι ικανός. Τότε τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους και είναι τιμή μου να κερδίσω ξανά αυτό το βραβείο, αλλά χωρίς σκληρή δουλειά τίποτα δεν επιτυγχάνεται. Στην ηλικία μου χρειάζεσαι νοοτροπία, εκτός από το ταλέντο.»

Τέλος ερωτηθείς για τον τραυματισμό του στο ματς με τη Νάπολι, είπε: «Δεν είναι τίποτα σοβαρό, θα επιστρέψω σε μία ή δύο εβδομάδες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης