Έχοντας υποστεί κάταγμα στο δεξί πόδι μετά από πτώση σε πίστα του σκι τον περασμένο Δεκέμβριο, αμέσως μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό της Εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ, ο Μάνουελ Νόιερ ανάγκασε την Μπάγερν Μονάχου να αναζητήσει νέο τερματοφύλακα για το δεύτερο μισό της περιόδου.

Τελικά τον βρήκε στο πρόσωπο του Γιαν Σόμερ, που ήρθε από την Μπορούσια Μενχεγκλάντμπαχ έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ. Τώρα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014, που απειλείται από ενδεχόμενο τέλος της καριέρας του, πήρε επιτέλους το «πράσινο φως» για την επιστροφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γερμανός διεθνής με τις 117 συμμετοχές στη «Νατσιονάλμανσαφτ» επέστρεψε σήμερα (11/5) στις προπονήσεις της ομάδας, όπως ανακοίνωσε ο βαυαρικός σύλλογος στα κοινωνικά δίκτυα.

Ωστόσο, λογικά δεν θα παίξει στα τελευταία παιχνίδι της Μπάγερν στην Μπουντεσλίγκα, αν βασιστούμε στο δελτίο Τύπου της πρωταθλήτριας Γερμανίας πριν από έξι μήνες, το οποίο προεξοφλούσε τέλος σεζόν για τον 37χρονο τερματοφύλακα.

Ο τελευταίος αγώνας του Νόιερ σε επίσημη διοργάνωση χρονολογείται από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα στη φάση των ομίλων, την 1η Δεκεμβρίου 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης