Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε πολύ εκνευρισμένος την Παρασκευή (05/02) με την κριτική που ασκείται στη Ρεάλ Μαδρίτης, απαιτώντας σεβασμό τόσο για τον εαυτό του όσο και για τους παίκτες του, επιμένοντας παράλληλα ότι παραμένουν στη διεκδίκηση του τίτλου της LaLiga.

Οι περσινοί πρωταθλητές Ισπανίας βρίσκονται 10 βαθμοί πίσω από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας παίξει μάλιστα κι ένα παιχνίδι περισσότερο. Σε μια πολύ έντονη συνέντευξη Τύπου, ο Γάλλος προπονητής της Ρεάλ έχασε για λίγο την παροιμιώδη συνήθη ψυχραιμία του και τόνισε πως είναι πολύ νωρίς για να ξεγράψει κανείς την ομάδα του και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό, σαν μία ομάδα που υπερασπίζεται το «στέμμα» της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό που με κάνει να γελάω είναι να με ρωτάς γιατί μπορεί να ενοχληθώ (σε ερωτήσεις για το μέλλον του)» είπε εκνευρισμένος σε ερώτηση ρεπόρτερ κατά την εβδομαδιαία συνέντευξη πριν από τον σαββατιάτικο (06/02) εκτός έδρας αγώνα με την Ουέσκα και πρόσθεσε:

«Δεν αξίζω να μου φέρεται έτσι ο Τύπος. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν και ελπίζω ότι θα δείξετε λίγο σεβασμό. Έχουμε κερδίσει το δικαίωμα να αγωνιστούμε για τη LaLiga αυτή τη σεζόν, τουλάχιστον αφήστε μας να το προσπαθήσουμε σε αυτή τη σεζόν. Την επόμενη χρονιά, θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές, αλλά φέτος αφήστε, την ομάδα που κέρδισε το πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, να πολεμήσει για τον τίτλο. Δεν ήταν πριν από 10 χρόνια, ήταν την περασμένη σεζόν.

Απλά δείξτε μας λίγο σεβασμό για όσα έχουμε επιτύχει. Εσείς (σ.σ. ο Τύπος) λέτε πολλά. Να μου πείτε κατά πρόσωπο ότι δεν με θέλετε από το κλαμπ, όχι μόνο πίσω από την πλάτη μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή ήταν η πρώτη συνέντευξη του Ζιντάν, μετά την καραντίνα των δύο εβδομάδων στην οποία τέθηκε όταν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με τον Γάλλο τεχνικό να τονίζει: «Έχω κλειδωθεί σε ένα… κλουβί για δύο εβδομάδες, ανυπομονώ να βγω και να δείξω ότι θα παλέψω μέχρι το τέλος»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης