Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» η Τσέλσι και μάλιστα θα πρέπει να νιώθει αρκετά ευχαριστημένη.

Κι αυτό γιατί η Νιουκάστλ προηγήθηκε με 2-0 των πρωταθλητών, που αφυπνίστηκαν με τις αλλαγές του Μουρίνιο και κατάφεραν να «σώσουν την παρτίδα» (2-2).

Μάλιστα η ομάδα του Μουρίνιο λίγο έλειψε να κάνει την ολική ανατροπή αν δεν αστοχούσε ο Πέδρο στο τέλος του ματς.

Οι «ανθρακωρύχοι» πήραν αέρα δύο τερμάτων με τα γκολ των Αγιόθε Πέρεθ στο 42′ και Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ στο 60′, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη για φέτος.

Ο Ραμίρες μείωσε στο 79′ και το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Ουίλιαν με… κλασικό κολπάκι του Ζοζέ Μουρίνιο. Εκτέλεση φάουλ στο δεύτερο δοκάρι, διεκδίκηση, κανείς δεν ακουμπάει την μπάλα και καταλλήγει στα δίχτυα.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Γιάνμαατ, Εμπεμπά, Κολοτσίνι, Εμπαμού, Κόλμπακ (54′ Ομπερτάν), Ανίτα, Μουσά Σισοκό (92′ Σιμ ντε Γιόνγκ), Βαϊνάλντουμ, Αγιόθε Πέρεθ, Μίτροβιτς (85′ Τόνι).

ΤΣΕΛΣΙ: Μπέγκοβιτς, Ιβάνοβιτς, Ζουμά, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς (61′ Ουίλιαν), Φάμπρεγας, Οσκάρ (73′ Ραμίρες), Πέδρο, Αζάρ, Ρεμί (61′ Φαλκάο).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης