Δύσκολη νίκη με 2-1 σκορ πέτυχε σήμερα η Γαλατάσαραϊ στην έδρα της Ντιαρμπακίρσπορ, για την 12η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, παραμένοντας έτσι τρεις βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο, Φενέρμπαχτσε.
Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League παρά το γεγονός ότι βρέθηκε χάνει μετά το γκολ του Μεντόζα στο 11΄, κατάφερε με τέρματα των Σάμπρι (43΄) και Τουράν (52΄) να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει το τρίποντο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν από το 64΄ με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Οζμπέκ.
Η σύνθεση της Γαλατάσαραϊ :Λέο Φράνκο, Σάμπρι, Σερβέτ, Ζαν, Μπαλτά, Ακμάν, Μεμέτ Τοπάλ, Μπάρις Οζμπέκ, Κιούελ, Αρντά Τουράν (87΄ Ελάνο), Νοντά (69΄ Λίντεροθ).
