Η προπώληση των εισιτηρίων για το πρώτο παιχνίδι των play off του Champions League, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Atletico Madrid άρχισε και όπως ήταν αναμενόμενο η ζήτηση ήταν αρκετά μεγάλη.
Τα εκδοτήρια στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και στο Ολυμπιακό Στάδιο γέμισαν και το γεγονός πως ο καθένας μπορούσε να αγοράσει όσα εισιτήρια ήθελε, χωρίς περιορισμό, βοήθησε στο να πωληθούν μέχρι το μεσημέρι περίπου 10.000 κομμάτια.
Ήδη τα εισιτήρια των 15 ευρώ είναι δυσεύρετα, ενώ αύριο Παρασκευή και από τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει το πρώτο «sold out» της σεζόν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Σαββατοκύριακο τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά.
Η διάθεση εισιτηρίων συνεχίζεται στα εκδοτήρια:
-Λ.Αλεξάνδρας (Θύρα 4)
-Είσοδος Λ. Κύμης
-Σταθμός Ειρήνης (ΗΣΑΠ)
-Κεντρικό Κατάστημα Greenteam (Ανδ. Παπανδρέου 27, Μαρούσι πλησίον Mall)
-Boutique ΠΑΟ Χαλάνδρι (Παπάγου 8)
-Boutique ΠΑΟ (Σαρανταπόρου 52) Περιστέρι
-Boutique ΠΑΟ Μοναστηράκι (Πανδρόσου 47)
Δύο μετεγγραφές σχεδιάζουν οι «Rojiblancos»
Μπορεί το έμψυχο δυναμικό της Atletico Madrid να είναι αρκετά ισχυρό, όμως οι «Rojiblancos» θα κινηθούν για ακόμα δύο μετεγγραφές. Ο προπονητής των Μαδριλένων, Abel Resino, θέλοντας να παρουσιάσει την ομάδα του ισχυρή και ικανή να σταθεί σε υψηλό επίπεδο, τόσο στην Primera Division, όσο και στην Ευρώπη θέλει να προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό της Atletico έναν παίκτη δεξί άκρο και έναν για το κέντρο της άμυνας.
Μάλιστα, η διοίκηση της ομάδας έκανε κρούση στη Malaga για τον Jesus Gomez και στην Arsenal για τον Emmanuel Eboue, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις των δύο συλλόγων αποτέλεσαν… τροχοπέδη για την περάτωσή τους.
Πλέον, η Atletico έχει βάλει στο «στόχαστρό» της τον Gregory van der Wiel του Ajax, αλλά με δεδομένο πως ο 21άχρονος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013, ο «Αίαντας» αναμένεται να ζητήσει αρκετά χρήματα για να τον παραχωρήσει.
Από εκεί και πέρα, εξετάζεται και η περίπτωση του Mathieu Valbuena, ο οποίος είναι υπό παραχώρηση από τη Marseille και μπορεί να παίξει το ίδιο καλά σε όλη τη δεξιά πτέρυγα, αλλά και στον άξονα.
Να σημειώσουμε πως όποιον παίκτη και να πάρει η Atletico δε θα έχει δικαίωμα να παίξει στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, αφού οι σχετικές λίστες έχουν ήδη κατατεθεί στην UEFA.

