Ο Άρης, όπως συνέβη και πέρυσι, στην πρεμιέρα της εφετινής Basket League πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Τσέβεζ Γκούντγουιν να αναδεικνύεται MVP της 1ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο 24χρονος Αμερικανός σέντερ για τον οποίο ο Άρης είναι η πρώτη επαγγελματική ομάδα της καριέρας του, συγκέντρωσε 24 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης για την εμφάνισή του απέναντι στους «πράσινους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ο Γκούντγουιν σε 30’ και 18’’ συμμετοχής πέτυχε 19 πόντους με 1/4 βολές και 9/13 δίποντα, έκανε νταμπλ νταμπλ με 12 ριμπάουντ και είχε ακόμη 1 κόψιμο εναντίον, 5 κερδισμένα φάουλ, 2 φάουλ εις βάρος του, ένα κλέψιμο και ένα λάθος.

Τους ίδιους βαθμούς (24) στο ranking στα ματς της 1ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League συγκέντρωσαν, επίσης, ο Σάβιον Φλαγκ του Λαυρίου και ο Τζέιλεν Χαντς του ΠΑΟΚ, αλλά οι ομάδες τους ηττήθηκαν. Συνεπώς ο Γκούντγουιν είναι ο μοναδικός MVP της πρώτης εβδομάδας της Basket League.

Όπως διευκρινίζει ο ΕΣΑΚΕ «η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης