Μετά τις δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο για το πόσο σημαντικός είναι ο αδελφός του, Θανάσης, στους Μπακς, ύστερα από τη νίκη των «ελαφιών» επί των Σπερς τα ξημερώματα με 130-94, ο ίδιος ο φόργουορντ του Μιλγουόκι αναφέρθηκε στους λόγους της απουσίας του από τα παρκέ. «Είμαι καλά. Είχα κάποια προσωπικά θέματα που έπρεπε να φροντίσω και η ομάδα ήταν απίστευτη. Είμαστε οικογένεια εδώ», ήταν το σχόλιο του Θανάση Αντετοκούνμπο.

Για τον Θανάση ο «Giannis» είχε δηλώσει: «Όλοι, όχι μόνο ο Θανάσης, όταν χρειάζονται χρόνο μακριά από την ομάδα για οποιοδήποτε λόγο νομίζω ότι ο οργανισμός το δίνει αυτό το περιθώριο. Το να έχω τον αδελφό μου μαζί μας είναι σπουδαίο για εμένα. Βασικά όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλους. Στα παιχνίδια που έλειπε δεν είχαμε ενέργεια. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και η ενέργειά του είναι πάντα ψηλή, τσεκάρει την κατάσταση όλων, μιλάει σε όλους. Όταν οι προπονητές έχουν ένα σύστημα ή ένα πλάνο μιλάει σε όλους τους παίκτες για το πώς παίζουμε, τους εξηγεί πράγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι πολύ συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Τις πρώτες φορές τον ακούς και μετά τον θεωρείς δεδομένο. Στα παιχνίδια που απουσίασε η ομάδα ήταν ήσυχη. Δεν μιλούσε κανείς και όλοι αναρωτιόντουσαν πού είναι. Τότε καταλαβαίνεις πώς βοηθάει ότι είναι συνεχώς στο αυτί σου και να σου θυμίζει να πας στο post ή να είσαι επιθετικός ή να βοηθήσεις στην άμυνα, να είσαι στο ζωγραφιστό. Το ότι μιλάει σε όλους. Είναι σπουδαίο και χαίρομαι που είναι αδελφός μου. Είναι μεγάλο μέρος αυτού που κάνουμε και χαίρομαι που επέστρεψε φίλε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης