Το buzzer beater τρίποντο, στα 0.4” πριν τη λήξη, που πέτυχε στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ ο Κέβιν Πάντερ χάρισε τη νίκη στην Παρτιζάν, με τους Σέρβους να κάνουν το «break» απέναντι στην πολυνίκη της διοργάνωσης, με 10 τίτλους, στα φετινά πλέι οφ της Euroleague.

Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε 26 πόντους στη νίκη με 87-89 της ομάδας του Βελιγραδίου και αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης των 1ων αγώνων. Ο πρώην παίκτης του Λαυρίου, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού είχε 5/8 τρίποντα και 9/9 βολές απέναντι στη «βασίλισσα», ενώ ισοφάρισε το ρεκόρ του σε ασίστ με 6. Συγκέντρωσε 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, όσους και ο Γκάμπριελ Ντεκ της Ρεάλ Μαδρίτης που όμως έμεινε απογοητευμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με 26 βαθμούς ακολούθησε ένας ακόμη πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο Ουέιντ Μπάλντγουιν, ο οποίος σημείωσε 20 πόντους στην εκτός έδρας νίκη (67-79) της Μακάμπι Τελ Αβίβ επί της Μονακό. Ο Μπάλντγουιν μοίρασε 6 ασίστ και μάζεψε 6 ριμπάουντ.

Οι 20 βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης ήταν η 3η καλύτερη βαθμολογία στα τέσσερα πρώτα ματς των πλέι οφ, τους οποίους «έπιασαν» οι Μουσταφά Φαλ (Ολυμπιακός), Σερτάκ Σανλί (Μπαρτσελόνα), Άλφα Ντιαλό (Μονακό), Ουόλτερ Ταβάρες (Ρεάλ Μαδρίτης), Μάρκο Γκούντουριτς (Φενερμπαχτσέ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης