Μία νέα καταγγελία, η οποία υποβλήθηκε την Παρασκευή (19/3) στους αρμόδιους φορείς από υπάλληλο ομοσπονδίας, έρχεται να σοκάρει τον χώρο του ελληνικού αθλητισμού.

Η καταγγέλλουσα έκανε λόγο για απόπειρα βιασμού από υψηλόβαθμο εν ενεργεία παράγοντα μεγάλης αθλητικής ομοσπονδίας, κατά το παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καταγγελία υποβλήθηκε και γνωστοποιήθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και αυτή τη στιγμή εξετάζεται η υπόθεση και όλες οι παράμετροι της, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα προωθηθεί στην Εισαγγελία για περαιτέρω ενέργειες της δικαιοσύνης.

Όπως αποκάλυψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, η καταγγελία έγινε από υπάλληλο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της καταγγέλλουσας, το συγκεκριμένο περιστατικό (που αναφέρει ότι έγινε το 2014) δεν ήταν το μόνο, καθώς ακολούθησε μία σειρά σεξουαλικών παρενοχλήσεων από τον ίδιο παράγοντα ως το 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προαναφέραμε η υπόθεση έχει ήδη ανατεθεί στους νομικούς του υπουργείου και πέρα από την επίσημη τοποθέτηση που αναμένεται να υπάρξει από τον υφυπουργό Αθλητισμού, θεωρείται θέμα χρόνου να παραδοθεί στις Εισαγγελικές αρχές, ώστε να πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης