Οι ομάδες του Κρόνου Αγίου Δημητρίου και Σπόρτιγκ δεν δήλωσαν συμμετοχή εν όψει της επανέναρξης της Α1 γυναικών στο μπάσκετ την Τετάρτη (24/3) μετά το «λουκέτο» στον ερασιτεχνικό αθλητισμό ελέω κορωνοϊού και η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως ματαιώνονται οι εναπομείναντες αγώνες τους στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ θα τους αφαιρεθούν και δύο βαθμοί την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2021-22).

Τα αποτελέσματα των τριών πρώτων αγωνιστικών (όσες δηλαδή έχουν διεξαχθεί) που έδωσαν ο Κρόνος και ο Σπόρτιγκ την τρέχουσα σεζόν δεν θα ληφθούν υπόψη στη διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι, μετά τη δήλωση μη συμμετοχής των Σωματείων ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ στην συνέχεια του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας, οι αγώνες τους στο νέο πρόγραμμα ματαιώνονται.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την Ειδική και την Τροποποιητική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Α1’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών τα Σωματεία ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ υφίστανται μείωση δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2021 – 2022 (άρθρο 7 Τροποιητικής Προκήρυξης) και τα αποτελέσματα των τριών πρώτων αγωνιστικών που έδωσαν τα σωματεία δεν λαμβάνονται υπόψη στην διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα (άρθρο 12/Β Ειδικής Προκήρυξης, άρθρο 47 παρ. 2 κανονισμών).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών θα γίνει την Τετάρτη (24/3)».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης