ΕΟΚ: Δύο... προσωρινοί πρόεδροι, με απαρτία ο Βασιλακόπουλος

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 6 Απριλίου 2021, 13:51
ΕΟΚ: Δύο... προσωρινοί πρόεδροι, με απαρτία ο Βασιλακόπουλος

Εν τη απουσία των μελών που υποστηρίζουν τους Βαγγέλη Λιόλιο και Παναγιώτη Φασούλα, αλλά έχοντας απαρτία, η συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ ανέδειξε προσωρινό πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, έλαβε 11 ψήφους από τα 12 μέλη που συμμετείχαν στη διαδικασία, ενώ με 12 ψήφους εξελέγησαν τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της προσωρινής διοίκησης.

Συγκεκριμένα, πέραν του προέδρου Γιώργου Βασιλακόπουλου, Α΄ αντιπρόεδρος εξελέγη ο Κώστας Παρίσης, Β΄ αντιπρόεδρος ο Αριστείδης Γολέμης, γενικός γραμματέας ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ταμίας ο Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Καθώς στην προσωρινή διοίκηση συμμετέχουν 21 μέλη για να υπάρχει απαρτία πρέπει να ψηφίσουν τουλάχιστον 11 μέλη.

Στη σημερινή διαδικασία συμμετείχαν 12 μέλη και επομένως υπάρχει απαρτία. Αντίθετα, χθες όταν μετά από διαφωνίες, τα μέλη της προσωρινής διοίκησης της πλευράς Βασιλακόπουλου αποχώρησαν ανανεώνοντας το ραντεβού για σήμερα (6/4) και τα υπόλοιπα μέλη της προσωρινής Διοίκησης της ΕΟΚ (Λιόλιου και Φασούλα) συνέχισαν μόνα τους αναδεικνύοντας τον Φάνη Χριστοδούλου σε πρόεδρο, δεν υπήρχε απαρτία.

Κι αυτό γιατί συμμετείχαν 10 μέλη, καθώς ο Χριστοδούλου εξελέγη με 9 ψήφους υπέρ και μία κατά.

Τη λύση θα δώσει η δικαιοσύνη, καθώς είναι σαφές πως δεν μπορεί να υπάρξει… δικέφαλη προεδρία στην προσωρινή διοίκηση. Την Τετάρτη αναμένεται το νέο επεισόδιο στην υπόθεση, καθώς αναμένεται να εξεταστεί η υπόθεση από το Πρωτοδικείο.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 6 Απριλίου 2021, 14:31