Ο Ιωνικός Νικαίας μετακομίζει στο «Σοφία Μπεφόν»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019, 18:12
Ο Ιωνικός Νικαίας μετακομίζει στο «Σοφία Μπεφόν»

Στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν» θα αγωνίζεται στη νέα σεζόν της Α1 μπάσκετ των ανδρών ο Ιωνικός Νικαίας, που επιστρέφει φέτος στα «μεγάλα σαλόνια». Ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου, Βαγγέλης Τσάπας, προέβη στη σχετική ανακοίνωση μέσω Facebook, ύστερα από τη συνάντηση που είχε σήμερα με τους δημάρχους Νίκαιας και Παλαιού Φαλήρου, αναφορικά με την έδρα που θα χρησιμοποιήσει η ομάδα κατά την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο γήπεδο στο Παλαιό Φάληρο φιλοξένησε τον Πανιώνιο από τον περασμένο Φεβρουάριο και μέχρι τη λήξη της παρελθούσας σεζόν.

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Τσάπα στο Facebook αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλοι,

Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Δήμαρχο Νίκαιας και το Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου με σκοπό την εξεύρεση λύσης για το πού θα αγωνιστεί η ομάδα μας τη νέα χρονιά.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου δέχτηκε να μας παραχωρήσει το γήπεδο υπό τον όρο ότι θα το σεβαστούμε σα να είναι το σπίτι μας. Δεσμεύτηκα κι εγώ προσωπικά αλλά κι ο Δήμαρχος της πόλης μας ότι ο κόσμος του Ιωνικού Νικαίας θα είναι άψογος όπως είναι τα δύο τελευταία χρόνια που είμαι στην ομάδα.

Μετά από πολύ μεγάλες και επίπονες προσπάθειες βρέθηκε λύση στο γηπεδικό για ένα χρόνο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο της πόλης μας, κ. Ιωακειμίδη, γιατί μετά τη συνάντηση της προηγούμενης Δευτέρας, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη λύση του τόσο σοβαρού θέματος, όπως είναι το γηπεδικό, για την φετινή σεζόν.

Και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου που δέχθηκε να μας φιλοξενήσει.

Το μυαλό όλων μας πλέον είναι στο χτίσιμο της ομάδας και αναμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει με την εξάντληση των εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία θα κυκλοφορήσουν το προσεχές διάστημα».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019, 18:13