Την παραίτησή του από τον πάγκο του Ηρακλή, λόγω της προσέγγισης που του έγινε για να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, υπέβαλλε ο Κώστας Μέξας. Ο 47χρονος τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε την καθοδήγηση του «Γηραιού» την περασμένη Παρασκευή (17/2), εκφράστηκε για την απόφασή του, μέσω της επίσημης σελίδας των «κυανόλευκων» στο διαδίκτυο, τονίζοντας:

«Δεδομένης της γνωστής σε όλους τιμητικής προσέγγισης από την ομάδα του ΠΑΟ και του προπονητή της κυρίου Σερέλη για να ενταχθώ στο team του και της δίκης μου πρόθεσης να την αποδεχτώ, εφόσον αυτή πάρει επίσημο χαρακτήρα, θεωρώ σωστό απέναντι στην ομάδα που έχω περάσει τα περισσότερα χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας, να παραιτηθώ ανεξαρτήτως της κατάληξης της διαδικασίας με τον ΠΑΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συνθήκες στην ομάδα δεδομένου του κρίσιμου αγώνα του Σαββάτου απαιτούν πλήρη συσπείρωση και στήριξη της προσπάθειας των αθλητών μας. Κρίνω ότι η παρουσία μου θα δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα από όσα θα έλυνε. Ζήτω συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα..

Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης για την κατανόηση που έδειξαν στην απόφαση μου όταν τους ενημέρωσα για το τι ισχύει.. Ευχαριστώ πολύ επίσης τους αθλητές της ομάδας για τον επαγγελματισμό και την προσπάθεια που έκαναν το μικρό διάστημα που συνεργαστήκαμε.

Με την ίδια διάθεση και νοοτροπία πιστεύω ότι η επίτευξη του στόχου της ομάδας είναι εφικτή. Εύχομαι ειλικρινά η ομάδα να πετύχει τον στόχο της και κατόπιν να παραμείνει και να πρωταγωνιστεί για πάντα στην Α1».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης